Láska a její kat přehled

Láska a její kat
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15786/bmid_laska-a-jeji-kat-E8O-15786.jpg 4 265 265

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Yalom v této knize vypráví příběhy deseti pacientů, kteří hledali v psychoterapii pomoc k zvládnutí běžných problémů každodenního života. V průběhu terapie se podařilo odhalit hluboké kořeny jejich každodenních problémů – kořeny sahající hluboko až k samé podstatě existence. Kniha odhaluje touhy a motivace lidské duše a zároveň nechává nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.... celý text

Literatura světová Povídky Pro ženy
Vydáno: , Portál

Love's Executioner, 1989

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska a její kat. Přihlašte se a napište ho.

zipporah
30.06.2024 5 z 5

"Už nič necítim. Nemám v sebe žiadne pocity. Musím nájsť spôsob, ako prežiť do konca. Cítim iba prázdnotu."

moneta
13.04.2024 2 z 5

Tu sme sa s pánom Yalomom totálne minuli. Ale že je to pozoruhodný chlapík o tom niet pochýb.

rejka79
06.03.2024 5 z 5

Naprosto "must read" pro člověka, který o sobě přemýšlí, či ho zajímá psychologie. Četla jsem znovu po deseti letech a oslovila mě ještě více nez předtím. Čtivé, hluboké, autentické.

Kniha Láska a její kat v seznamech