Láska mého života přehled
Penelope Ward
Bylo to nejkrásnější léto mého života. Tehdy jsem potkala kluka svých snů… Jenže všechno hezké jednou skončí, i to nejkrásnější léto. Za těch deset let, které uplynuly, jsem na něj často myslela… a bylo mi líto, že jsem ho už nikdy nepotkala. Ale osud má s lidskými životy své plány a my musíme jeho hříčkám čelit. Když jsem se znovu vrátila do míst, kde jsem strávila své nejkrásnější chvíle, věděla jsem, že je jen otázkou času, kdy se s ním znovu setkám. Ale jsem na tohle setkání připravená? Co když mě bude nenávidět? Co když bude milovat nějakou jinou?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
The Day He Came Back, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska mého života. Přihlašte se a napište ho.
V knihovnicce na me cekala extra dlouho. Buh vi z jakeho duvodu se mi do ni nechtelo. A mozna jsem se obavala spravne.
Ano, knizka mela sladkobolne tema rozdeleni lidi, kteri se milovali. Ale ja si to moc neuzivala. Z nejakeho duvodu to ke me neproniklo. Neprozivala jsem to s nimi. Bylo to jako kratka zprava ve zpravach. Podana neosobne, bez vyvolani emoci. Rozhodne tam byl prostor vyznamne sceny prohloubit. Ale tady do vseho jen tukli a sli dal.
A ackoliv mam tuhle autorku moc rada, tady si me neziskala.
Během čtení jsem zjistila, že jsem knížku už kdysi četla. A přečetla jsem si ji s chutí znovu. Je to příběh lásky, která dokáže přežít roky.
Knižní novinky (10. týden)
06.03.2022
Knižní novinky (39. týden)
20.09.2020
„„Protože vidím, jak se na sebe díváte. Jako by ve vás doutnal oheň, co se brzy naplno rozhoří."“
„Říká se, že lidé, kteří přijdou o končetinu, ji dál občas vnímají, i když ji nemají Se zlomeným srdcem je to stejné. Cítíte lásku, kterou jste chovali ve svém srdci, i když je to srdce rozbité na tisíc kousků.“
„Protože nikdy nejde o to, co děláte a kde, ale o to s kým to děláte.“
Kniha Láska mého života v seznamech
láska vzpomínky romantika čas vášeň
2019 | Nesnáším tě |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
2020 | Drzý bastard |
2020 | Hříšné dopisy |
Kniha se mi moc libila byla ke konci dojemna akorat musim podotknout ze od teto autorky ctu uz 3 knihu a vzdycky skonci podobne tak to je to co mi vadi jinak davam plus