Láska na jedno kliknutí přehled

Láska na jedno kliknutí
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417823/bmid_laska-na-jedno-kliknuti-qxS-417823.jpg 3 51 51

Kde všude může číhat láska? Julie je třicetiletá Pařížanka a pracuje jako uklízečka. Paul má čtyřicet let, je chirurg a žije v Londýně. Jejich osudy by se normálně nikdy nespojily, ale speciální aplikace Click & Love je svede dohromady. S každou další zprávou roste jejich touha po setkání, jenže aplikace pečlivě cenzuruje všechny informace, které by mohly vést k jejich schůzce. A když se jim konečně povede setkat se tváří v tvář, stane se něco nevysvětlitelného…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto

Click & Love, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na jedno kliknutí. Přihlašte se a napište ho.

mekkejla
20.10.2024 2 z 5

Tohle bylo... zvláštní. Chtěla jsem nenáročnou romantiku z prostředí online seznamky, abych si mohla odškrtnout položku z výzvy. No tak to se mi úplně nepovedlo. Dopisování tam bylo poměrně málo a zvrat a rozuzlení byly praštěné, překombinované a nereálné.

Liduka
17.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Mně se kniha moc líbila. Mám ráda dopisování dvou lidí. Jakmile se ale oba sešli, tak jsem byla úplně ztracená a říkala si, proč vlastně každý z těch dvou tvrdí, že ho ten druhý v restauraci opustil a byla zvědavá na rozuzlení. Konec byl ale moc povedený. Byla jsem sice naštvaná na Paula, že odešel, ale v zápětí jsem se dozvěděla, že to bylo naoko. Takže za mě super.

Unka
31.01.2024

Děj knížky je překombinovaný. Nejsem ale zvyklá nedočíst rozečtenou knihu a samozřejmě jsem chtěla vědět, jak to celé autor vymyslel, tak jsem ten příběh za 2 večery dala (od str.90 už to svištělo).

Knižní novinky (40. týden)

29.09.2019

Kniha Láska na jedno kliknutí v seznamech

tajemství romantika sociální sítě seznamky

Autorovy knížky

Cyril Massarotto