Láska po španělsku přehled

Láska po španělsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517985/bmid_laska-po-spanelsku-xd4-517985.jpeg 4 700 700

Láska po španělsku série

1. díl >

Catalina opravdu zoufale potřebuje doprovod na svatbu své sestry. Zvlášť když tak trochu zalhala o tom, že má v Americe přítele. Celá rodina i známí teď čekají, až jim ho představí – včetně jejího bývalého a jeho současné snoubenky. Má jen měsíc na to, aby našla někoho, kdo bude ochotný přeletět Atlantik a krýt jí záda. Let z New Yorku do Španělska není zrovna krátký a její rodinu nebude vůbec snadné oklamat. Doprovod jí nabídne dvoumetrový modrooký Aaron Blackford, kolega z práce, který ji jinak věčně rozčiluje. Catalina se souhlasem váhá. Svatba se ale blíží a Aaron se nakonec zdá být nejlepší volbou. A co když mimo kancelář není až tak hrozný?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

The Spanish Love Deception , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska po španělsku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (170)

hanka1580
17.06.2024 3 z 5

Na čtení mne nalákaly příspěvky na internetu. Od knihy jsem asi čekala něco víc. Začátek byl poměrně nudný a rozhodla jsem se ji dočíst jen kvůli tomu, abych si ji mohla odškrtnout. Ke konci mne kniha bavila tedy o poznání více, ale rozhodně jsem ji "nehltala". Jinak je to hezké oddechové čtení.

CarollDashie
13.06.2024 3 z 5

Neurazí, nenadchne. Je to taková hodně průměrná romantická kniha s prvky "od nenávisti k lásce" s pár erotickými scénami. Nejvíc mi vadilo, že autorka stále opakovala stejné popisy, například oči Aarona.
Za mne to byla opravdu jen průměrná kniha, do dalšího dílu se spíše nepustím.


Yukon
06.06.2024 odpad!

Většinou se řídím heslem, že když člověk nemůže říct něco hezkého, měl by raději mlčet, ale tohle bylo tak strašný, že se z toho musím vypovídat. Mně nevadí oddechové čtení, romantické komedie, líbila se mi třeba Hypotéza lásky, byla jsem připravená na nenáročné čtení s předvídatelným koncem, v tom problém nebyl. Problém byl v tom, že to bylo strašně trapný! Kolikrát jsem obracela oči v sloup nebo přemáhala potřebu zvracet. Bylo to ploché, nevěřila jsem tomu, stále se opakovaly podobné fráze a popisy. Jak kdyby se někdo pouze držel šablony, jak napsat spicy romantiku. Nefungovalo to. Doufala jsem, že se to zlepší, až budou ve Španělsku, ale žádná španělská, přímořská atmosféra, na kterou jsem se těšila, se nedostavila. Celkově jsem z knihy necítila ducha místa, nepřenesla se na mě atmosféra ani New Yorku. A vím, že každý vztah je jiný, ale tomuhle jsem fakt nevěřila. Ježineči, to bylo trapné! Proč jsem to dočetla? Čekala jsem na to Španělsko a pak už jsem si řekla, že to prostě dočtu, ať vím, jak moc trapné to může být. A koupenou knihu nerada nedočítám.

všechny komentáře

Související novinky (14)

Občas láska potřebuje trochu popostrčit...

10.06.2024


100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

01.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2021 - Goodreads Choice Awards (Best Debut Novel)


Kniha Láska po španělsku v seznamech

v Právě čtených25x
v Přečtených902x
ve Čtenářské výzvě111x
v Doporučených49x
v Knihotéce360x
v Chystám se číst481x
v Chci si koupit148x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

láska partnerské vztahy

Autorovy další knížky

Elena Armas
španělská
2023  79%Láska po španělsku
2023  82%Americký experiment
2024  91%Dlhá hra