Láska v prodloužení přehled
Elena Armas
Adalyn Reysová léta pilovala svou každodenní rutinu – vstát za úsvitu, dorazit do kanceláře, co nejvíce v ten den zazářit a pak se zase vrátit domů. Když se ale video, kde se zcela očividně hádá s týmovým maskotem, stane virálním, je vykázána svým otcem, shodou okolností majitelem týmu, do zapadákova někde v Severní Karolíně. Za úkol má vrátit zpátky do sedla místní fotbalisty. Adalyn spřádá velké plány, nepočítala však s tím, že její noví svěřenci budou teprve devítileté děti! A to není všechno. Cameron Caldani, obdivovaný kapitán a živoucí záhada, je ve městě taky. Byl by ideálním pomocníkem, ale osud tomu evidentně nepřeje. Adalyn však ustoupit nemůže, aby se mohla vrátit domů, musí být úspěšná. Ať už jí Cam pomůže, nebo ne.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (ČR)Originální název:
The Long Game, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska v prodloužení. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s @knihkupectvi_luxor za účelem recenze.
Ona utíká před mediálním světem do zapadákova. On je její nový soused, který nestojí o narušitelku klidu a pohody. Navíc je to fotbalový brankář a zároveň trenér místního klubu. To ještě neví, že spolu budou muset pracovat.
Třetí knihu Eleny Armas zařazuji mezi Americký milostný experiment a Lásku po španělsku. Ta u mě stále vede a ani Láska v prodloužení ji neporazila. Nicméně jsem si ji dost užila. Je to skvělá romantická komedie, která je čtivá, vtipná, má sexy hlavního hrdinu a něco málo k tomu (v tomto případě kozy, kočka a kohout).
Možná bych ubrala vulgarismů a přidala více akcí s místními obyvateli, protože třeba jóga s kůzlaty neměla chybu.
Mně tahle knížka moc sedla. Asi nejvíc z těch 3, které jsem od autorky četla. Ovšem může to být tím, že jsem ji četla v originále. V angličtině mi vulgarismy ani tolik nevadí (a překlady erotických scén mě v podstatě vždycky hrozně štvou).
Jinak příběh se pohybuje po klasické trajektorii, čte se dobře a María je prostě sladká.
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)
07.04.2024
Kniha Láska v prodloužení v seznamech
v Mé knihovně | 172x |
Krásná oddechovka. Romantický příběh propojený s problémy a okořeněný o erotické scény.