Láskobraní přehled
Blanka Hošková
Román Láskobraní je výsostně ženskou četbou. Je příběhem ženy ve středním věku, na kterou doléhá syndrom prázdného hnízda a zároveň velmi těžce nese chování svého manžela, který ji nechává v prázdném domě i na vinici samotnou a plní si své obchodní (a jak se později ukáže i citové) sny a potřeby jinde. Nejprve bojuje, pak rezignuje, a když se blíží k samému dnu svých sil, vstoupí jí do života nový muž. Happy end? Ani v nejmenším. Autorka čtenářky provede příběhem, ze kterého přímo bytostně cítíte vůni právě utržených hroznů s takovou samozřejmostí a lehkostí, že závěrečné prozření vámi přinejmenším otřese. Co vše se může skrývat za zdánlivou idylou vinařského kraje? Stačí se začíst!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láskobraní. Přihlašte se a napište ho.
Láskobraní je příběh, který se může stát a zasáhnout mnohé partnerské vztahy a zajisté se tomu i tak v mnoha rodinách po letech manželství děje, Každý touží po lásce, objetí a pocitu sounáležitosti.Ale každý má také své chyby. Romány Blanky Hoškové jsou především o vztazích. o obyčejných lidech, jejich radostech a starostech. Dobře se to čte a čtenář(ka) se jistě může i poučit. Zajímavé bylo i zasazení děje do vinařskéhlo kraje.
Kniha Láskobraní v seznamech
2015 | Horko domácího krbu |
2014 | Láskobraní |
2015 | Kamilenky |
2018 | Dietnikum |
2015 | Zlato(v)lásky |
Téma bylo fajn, kniha by se ale lépe četla bez sáhodlouhých vnitřních úvah. Konec byl takový odbytý.