Laskonky přehled
Barbara Nesvadbová
Kniha povídek a fejetonů s jasným poznáním, že vlastní pláč je vždy jednodušší než smutek cizích lidí. Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají? Povídky o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech. Láskonky jako Laskonky. Krátké texty pro dlouhé večery.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Laskonky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mi tématy připomínala články o vztazích z časopisů pro ženy. Autorčin styl je ale přece jen literárnější, i když úroveň jednotlivých příběhů se hodně liší.
Knihu jsem nebyla schopná dočíst. Jediné, co se mi na ní líbilo, byl způsob psaní textu do obrazců/tvarů.
Nejsem naivní, ale vlastně mě uráží, že vše se točí jen okolo nevěry, mileneckých vztahů se ženatými muži atd. (K jinému tématu jsem se nepročetla) Na jednu stranu postesknutí nad tím, že to není dobré, že do toho jedna strana stejně projektuje své city... Na straně druhé na mě působí popisovaný způsob žití jako žití bez zábran, plno nezávazného sexu...není právě to, co citově obrušuje ženu?
Pořád dokola propírání toho samého bez snahy změnit pohled a dívat se na svět z jiného úhlu.
Pokud je tohle opravdu ze života autorky, lituji ji.
Listopadové knižní novinky
14.11.2016
Kniha Laskonky v seznamech
sex nevěra partnerské vztahy erotika fejetony české povídky
2016 | Laskonky |
2007 | Bestiář |
2022 | Povídky, které pomáhají |
2008 | Pohádkář |
2007 | Řízkaři |
Do této knihy jsem musela dospět, možná zestárnout a projít si některými zkušenostmi.
Když jsem knihu před několika roky vzala poprvé, tak jsem ji po pár stránkách odložila. Až teď když jsem ji vzala podruhé, tak jsem ji ocenila a musím souhlasit s tím o čem autorka píše.
Jsou to povídky a fejetony o tom, jak jsou ženy nepoučitelné hlavně co se týká vztahů s muži.