Lean in 15 - 15minutové recepty a tréninky pro štíhlé a zdravé tělo přehled
Joe Wicks
Kniha populárního kouče Joea Wickse Lean in 15 se v Británii už dlouho drží na žebříčku nejčtenějších titulů. Stovka receptů na chutná jídla, která lze připravit za pouhých 15 minut, ve spojení s 15minutovým cvičebním programem vás naučí, jak dopřát tělu to, co potřebuje, a jak to udělat v pravou chvíli. Stačí totiž díky cvičení nastartovat přeměnu tuku na svaly, a nejen že není třeba hladovět, je dokonce možné jíst více. Kniha je přehledná, plná barevných fotogra?í, a díky autorovu originálnímu stylu také velice čtivá a zábavná.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lean in 15 - 15minutové recepty a tréninky pro štíhlé a zdravé tělo. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Lean in 15 - 15minutové recepty a tréninky pro štíhlé a zdravé tělo v seznamech
2016 | Lean in 15 - 15minutové recepty a tréninky pro štíhlé a zdravé tělo |
2017 | Lean in 15: Postava snů |
Nevím, je to divný.
Šmelcujte, hňácejte, paplejte, dejte POŘÁDNOU ŠPETKU soli...to je jako co, kolik teda?? Divím se že doporučuje sůl a bílou mouku.
Málo obrázků, recepty ničím extra.
Cvičení dobrý jen pro ty co mají pár cm navíc protože jak vidno, v galerii VŠICHNI zhubli pouze břicho které se hubne nejsnáze.
Výskokem se nehne nic dalšího takže tohle neberu za hubnoucí režim jako spíš za korekční.