Léčka na šejka přehled

Léčka na šejka
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299851/bmid_lecka-na-sejka-ehr-299851.JPG 4 4 4

Pro: Maggii, Sharon, Jen, Laureen Od: Julie Datum: 1. února Pomoc! Potřebuji radu, jak mám znovu svést šejka Raoula Omana, s nímž jsem se krátce setkala před šesti měsíci a náš vztah nezůstal bez následků. A teď se tu znovu objevil a já zjistila, že je stejně neodolatelný jako tenkrát.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Last Chance for Baby , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčka na šejka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Kudík
24.08.2022 3 z 5

Doporučuji si předem přečíst předchozí díl, a to od Sandry Paul - Přeměna asistentky.

Tento příběh vypráví o Julii, která je již ve vyšším stupni těhotenství (vlastně je hned za Jen, která už má svého malého Jasona). Julie byla před šesti měsíci na konferenci ve Washingtonu a přivezla si chtěný a vytoužený suvenýr, jehož otec je nyní nově zaměstnancem účetní firmy Kane Haley Inc. Protože Julie pomalu přibírá na váze, není její těhotenství skoro znát, ale Kane to přesto vyslídí, a opět nebohou budoucí matku konfrontuje s tím, že je to jeho dítě. :) A opět je zde znovu neuvěřitelný hrdina jako z Harlequinek tentokráte dokonce šejk Raoul Oman. :)
Bohužel v tomto díle bylo dost chyb, ať již v rámci překladu nebo neznalosti autorky. Např. v prologu je Lauren těhotná, ale ona otěhotněla až cca rok po svatbě, takže pokud nejsou její kamarádky slonice to neodpovídá předchozím částem a zase v průběhu děje se na těhotenství teprve chystá. Další je to, že Andrew/Andy Huffman v prvních dvou dílech vozíčkář, zde chodí.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léčka na šejka v seznamech

v Přečtených5x
v Doporučených1x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst2x