Lední medvídek: Nenechávej mě samotného, Larsi! přehled
Hans de Beer
Lední medvídek série
< 6. díl
Lední medvídek Lars je tu s novým dobrodružstvím! Jednoho dne najde v ledové trhlině štěňátko. Jmenuje se Nanuk a je to saňový pes. Přestože můžou být psi pro lední medvídky nebezpeční, Lars malého Nanuka zachrání a pomůže mu najít jeho rodiče. Není to ale zas tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Než se Larsovi podaří bezpečně dopravit Nanuka k jeho rodině ve městě, zažijí spolu napínavé chvíle. Pro děti od 3 let.... celý text
Literatura světová Pohádky a bajky
Vydáno: 2023 , PikolaOriginální název:
Kleiner Eisbär: Lass mich nicht allein, Lars!, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lední medvídek: Nenechávej mě samotného, Larsi!. Přihlašte se a napište ho.
Příběh krásně jednoduchý, ilustrace nádherné. Jen prohlížení obrázků je pohlazení pro duši.
Velmi milý příběh, který ukazuje, jak si mohou pomoci i ti, kteří jsou si jinak dost vzdálení.
Krásné prostředí sněhu a ledu, iglú i zimy. Syn četl sám nahlas a velmi se mu příběh líbil. Navíc se smál jménu Nanuk.
Kniha Lední medvídek: Nenechávej mě samotného, Larsi! v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
lední medvědiAutorovy další knížky
1991 | Lední medvídku, kam pluješ? |
1991 | Lední medvídku, vezmi mě s sebou |
1991 | Lední medvídku, vrať se brzy! |
2019 | Lední medvídku, znáš cestu? |
2022 | Lední medvídek a pandy |
Příběh byl hezký, ale nezařadil se mezi naše oblíbené a nepotřebujeme se ke knížce vracet. Radši zkusíme ještě jiný díl ze série :) Ilustrace jsou kouzelné.