Černá rukavice přehled

Černá rukavice
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543627/bmid_cerna-rukavice.jpg 4 7 7

Legenda o Batmanovi série

BATMAN: ČERNÁ RUKAVICE Původně vyšlo jako Batman #667-669, 672-675 v období srpen 2007 - květen 2008 Batmana ze zákulisí ovlivňuje neznámý protivník - geniální, trpělivý a do hloubi duše zlý. Do mezinárodního klubu hrdinů inspirovaných Batmanem umístila neviditelná ruka zrádce. Taktéž do řad gothamské policie se jí podařilo dostat několik zabijáckých napodobitelů Batmana. Není o ní známo nic než její jméno - Černá rukavice. DETECTIVE COMICS #110 Původně vyšlo v dubnu 1946 Scotland Yard povolá Batmana s Robinem do Londýna, aby pomohli dopadnout člověka, který svými zločiny napodobuje smyšleného arcinepřítele Sherlocka Holmese - profesora Moriartyho.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá rukavice. Přihlašte se a napište ho.

trudoš
05.02.2025 5 z 5

Spojnice mezi knihami Batman a syn a R.I.P., která je důležitá k pochopení budoucích potíží, které na Temného rytíře číhají. První detektivní příběh vám představí skupinu superhrdinů, jež mají víc problémů sami se sebou, než se zachraňováním ostatních, přesto někomu stojí za to, udělat mezi nimi čistku. Další epizoda už pak přímo dohrává Dickensovskou baladu o třech přízracích (minulém, současném a budoucím) z čísla 665 a zároveň je předehrou k číslu 676.
Grant Morrison není jednoduchým autorem a už vůbec ne tvůrcem jediného hitu. Člověk si jej oblíbí postupně a přesně v okamžiku, kdy pochopí, že všechny postavy, narážky a neurčité vize jsou důkladně promyšlené, odkazující se jak na starý kánon, tak zároveň tvořící zcela nový. A jestli mám vybrat jediné album, které bych z jeho působení v Batmanově sérii vypíchl jako nejlepší a zároveň doporučil všem, kteří nad jeho prací teprve váhají, je to právě tohle. Problém je, že pak už musíte přečíst všechno, abyste docenili komplexnost záměru.

Kniha Černá rukavice v seznamech

v Mé knihovně8x