Mirská ruleta přehled

Mirská ruleta
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548439/bmid_legie-mirska-ruleta.jpg 4 47 47

Legie série

< 11. díl

Všechno je ztraceno. Někdy musí i ti největší bouchači padnout na dno, aby dokázali vystoupat výš. Ale to není myšlenka, kterou by kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky zrovna teď řešili. Mají totiž jiné starosti. S vesmírnou mafií – a o život dávného přítele. Vesmírná drůbež si chce vyřídit staré účty a Rudý vrabčák má plán. Nebyl by to svět Legie, kdyby se všechno nezkomplikovalo. Ale možná, že před úsvitem někdy jenom bývá největší tma. Série Legie se blíží do finále a její hrdinové musí uspořádat své záležitosti a připravit se na poslední boj. Ať už na jeho konci bude cokoliv.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mirská ruleta. Přihlašte se a napište ho.

FiFoj
předevčírem 4 z 5

Opět oddychovka, opět slupnuto jak malina a opět to výrazně nevybočující z kvalitativního rámce v to dobrém ani v tom špatném. Tentokrát se více odkazovalo na předešlé díly, což je logické, jelikož se blížíme do cíle, avšak na příběhu to, že by směřoval k velkému finále, moc znát není.

Netradičně mě tentokrát bavila více první polovina. Během té druhé jsem podvědomě stále očekával něco, co nakonec nepřišlo, ale na druhou stranu mi úsměv na tváři vykouzlili staří známí a tentokrát i kulturní a faktické reference, které mě obvykle spíše vytrhávají z imerze.

V neposlední řadě se začal dostavovat lehký sentiment, že se blíží konec a přestože série u mě nepatří na seznam TOP STROPů, tak nějak jsem si za poslední roky zvykl a vnímám jí jako konstantu.

viktor4359
17.12.2024 3.5 z 5

Čte se to moc pěkně. Místy vtipně nevkusné. Příběh stagnuje a je na mrtvém bodě? Od začátku až po konec je to nasáklé nostalgií a smrdí to hřbitovem... Není to zběsilá jízda, ale takový ten rozjezd před finále!

John6900
17.12.2024 5 z 5

Čtivě napsané a hlavně zábavné. Opět spousta hlášek našeho oblíbeného dua. Tak hurá do posledního dílu. I když po dnešním přečtení rozhovoru s Kotletou, ne možná do posledního... Tak uvidíme čím nás překvapí.

Sezona pomsty, Vyrytá znamení a další knižní novinky (47. týden)

17.11.2024

Kniha Mirská ruleta v seznamech