Lehce neuvěřitelné příhody z hor přehled

Lehce neuvěřitelné příhody z hor
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456565/bmid_lehce-neuveritelne-prihody-z-hor-ftQ-456565.jpg 4 73 73

"Nová dávka neuvěřitelných příhod z hor" Příhody z hor jsou zpátky a s nimi nová dávka neuvěřitelných příhod, které mohou na horách potkat i vás. Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři! Kniha o tom, jak rozdýchat hory, sebe, své kamarády a navíc se přitom výborně bavit. Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři! Kniha o tom, jak rozdýchat hory, sebe, své kamarády a navíc se přitom výborně bavit. Pozor! Nečtěte tuto knihu, pokud: * si nepamatujete, kdy jste se naposledy zasmáli; * berete se příliš vážně; * jste nudní a prudérní; * máte společného s přírodou pouze to, že jste svým SUV kdysi srazili ovci. „... může se zdát, že udělit Nobelovu cenu za chemii, fyziku a mír knize, je poněkud zvláštní. Ale právě tato kniha posouvá hranice lidského vědění a pochopení o míle dál.“... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lehce neuvěřitelné příhody z hor. Přihlašte se a napište ho.

ut.la
08.01.2025 1 z 5

Jedna hvězdička za fotky. Už z anotace "Tuto knihu nečtěte, jestli si nepamatujete, kdy jste se naposledy zasmáli" jsem byla rozpačitá. Deníkové záznamy a "prostý text" byly stylově úplně stejné. Není to žádná hoch literature. Už jsem četla mnohem, mnohem, mnohem lepší cestopisy. Tady parta kamarádů, co cestuje, popsala (dost jednoduchým jazykem) svoje zážitky. Nic víc, nic míň. Fanoušci a kamarádi výletníků si přijdou na své, zasmějou se, a bude je to bavit.

konicekbily
24.10.2024 5 z 5

Humorně napsané příhody z putování, tentokrát po Bolívii a Severní Americe, mu přinesly hodně úsměvů a navodily vzpomínky na mé dávné toulky přírodou s mými kamarády.

Jara.v
14.10.2024 5 z 5

Kniha je neuvěřitelně zábavná a v podstatě jsem se prosmála až do konce. Parta různorodých lidí, kteří ale mají stejnou vášeň pro dobrodružství. To vše doplněno hezkými fotografiemi. Za mě skvělá kniha na odreagování. S touhle partou je vážně sranda.

Knižní novinky (47. týden)

15.11.2020

Zima je jen pocit

Kniha Lehce neuvěřitelné příhody z hor v seznamech

v Mé knihovně61x