Lepší než ve filmu přehled

Lepší než ve filmu
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528788/bmid_lepsi-nez-ve-filmu-663900a55309a.png 4 180 180

Liz Buxbaumová vždycky věděla, že Wes Bennett není vhodný materiál na přítele. Čekali byste, že její soused bude prvotřídním kandidátem pro její romantické fantazie, ale Wes jí už od dětství dokazuje, že je maximálně prvotřídní osinou v zadku. Wes byl ten kluk, který strčil žábu do jejího domečku pro barbíny, a ta zrůda, která do její vlastnoručně vyrobené sousedské knihobudky nastrčila useknutou hlavu zahradního trpaslíka. Deset let po velké trpasličí dekapitaci Liz prožívá poslední rok střední školy. Je to čas plný milníků jako stvořených pro velké plátno a ona potřebuje Wesovu pomoc. Lizina dětská láska, Michael, se totiž právě vrátila do města a s Wesem – což je k vzteku – si skvěle rozumí. To znamená, že pokud Liz chce, aby si jí Michael konečně všiml a snad ji pozval na maturitní ples, právě Wes je její vstupenkou.... celý text

Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: , Red

Better than the Movies, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lepší než ve filmu. Přihlašte se a napište ho.

BellaBernasconi
16.11.2024 4 z 5

Začátek docela pomalý a nudný. nemohla jsem se začíst, ale jakmile jsem se přes to dostala, nemohla jsem se odtrhnout! Doslova: Mám poruchu spánku, jmenuje se čtení!

leny.wood
05.11.2024 5 z 5

Tohle bylo totální pohlazení po duši. Zbožňuju romantické komedie, zvláště ty filmové. A tohle? Tohle rozhodně bylo Lepší než ve filmu. Skvěle zakomponované odkazy na romantické filmy, na hudbu (kterou doporučuji si pustit, když na song narazíte, skutečně vám to tu atmosféru dokreslí), humor, středoškoláci a tomu odpovídající smýšlení. Za mě skvělost a nechápu, že se o téhle knížce nemluví, protože si to zaslouží mnohem víc než jiné neustále propagované.

Janča086
03.11.2024 5 z 5

Já jsem úplně nadšená. Tak moc jsem se těšila na český překlad, protože v zahraničí patří mezi nejlépe hodnocené knihy. Wes je jeden z mých nejoblíbenějších fiktivních knižních kluků. :D Krásné oddechové čtení. Vřele doporučuji!

Žebříček nejprodávanějších knih (19. týden)

15.05.2024

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha Lepší než ve filmu v seznamech