Léto plné kotrmelců přehled

Léto plné kotrmelců
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/4707/bmid_leto-plne-kotrmelcu-ZrY-4707.jpg 4 27 27

Rodiče desetileté Nely vlastní cestovní kancelář a děvčátko tráví každé prázdniny u moře. Nela závidí kamarádce prázdniny na českém venkově. Zcela nečekaně sem přijíždí babiččin bratr, který se kdysi odstěhoval do Ameriky. Strýček touží prožítLéto ve svém rodném, bohužel značně zchátralém domě. Nela je ochotna, dokonce nadšena jít do nepohodys ním. Svého rozhodnutí ani na okamžik nelituje. Spolu se strýčkem zažívá kopec malérů, průšvihů i nevšed-ních dobrodružství.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto plné kotrmelců. Přihlašte se a napište ho.

jaja4
08.03.2024 5 z 5

Wow! Toto bolo naozaj krásne. Škoda, že viac Řeháčkovej kníh nemá takýto pozitívny, bezstarostný tón.

Lovehorses365
25.11.2023 5 z 5

Doporučuji!!!

Ann98
24.01.2019 4 z 5

Poutavě napsaný příběh prázdninového dobrodružství hlavní hrdinky Nely a jejího prastrýce se odehrává ve zchátralém domě na venkově. Kniha se četla poměrně rychle, je zábavná, plná různých dobrodružství a příhod. Naprosto ideální kniha pro čtenáře od 9 let. Mohu s klidným svědomím doporučit ostatním.

Kniha Léto plné kotrmelců v seznamech