Levandulové noci: Román z Provence přehled

Levandulové noci: Román z Provence
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45245/levandulove-noci-roman-z-provence-0iz-45245.jpg 4 92 92

Levandulové noci série

1. díl >

Isabelle doufá, že najde na starém venkovském statku rodiny Le Ber na březích řeky Durance svůj domov. Avšak venkovské sídlo mladého Corina le Ber je velmi zadlužené. Bezohledný hoteliér větří šanci přebudovat statek na luxusní hotel. Rodina se rozdělí na dva znepřátelené tábory a nic netušící Isabelle se náhle ocitne uprostřed enervující intrikánské hry - a také zažije svou životní love story. Další dobrodružství rodiny Le Ber se si můžete vychutnat v druhém dílu s názvem Z nebe do ráje.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Die Lavendel Nächte, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Levandulové noci: Román z Provence. Přihlašte se a napište ho.

11191
22.10.2024 2 z 5

Oddechovka, která nenadchne, neurazí. Pri čtení mě překvapilo že tohle skutečně napsala Kerstin Gier, kterou považuji za velice originální a talentovanou. Myslím že jako autorka má na víc, tahle kniha postrádá vše vtipné a neobvyklé a nabízí pouze levný kýč. Bohužel..

knihomolka74
22.10.2022 4 z 5

Příjemné a oddechové čtení s nádechem romantiky, s příchutí broskví a vůní levandule.

Zlatinka.Emilly
03.01.2022 5 z 5

Moc krásný příběh, dojemný, místy smutný. Rodina Le Berových má mé sympatie a na jejich sídlo, bych si ráda zajela odpočinout. Zalehnout do postele pratety Germaine, umístěnou v sadu voňavých broskví :) :) :) Rozhodně se brzy chystám pořídit si druhý díl tohoto bezvadného románu.

Kniha Levandulové noci: Román z Provence v seznamech