Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse přehled

Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309343/lidi-aneb-duch-naroda-je-nejlepe-ci-YT1-309343.jpg 4 110 110

Lidi série

1. díl >

Kapitoly: Chcete lidi poznat opravdu zblízka? Cestujte s nimi. Ženy, paninky, lvice, slepice, baby, dámy, pereny, pinduly, přesličky a plavuně. Všechny národy milují svoje děti, rozdíl je jenom v tom, jak jim to dávají najevo. Dva póly pohostinnosti: otevřené náruče? ? hůl do ruky? Místa která nelžou, aneb o hygieně. 2. vydání... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse. Přihlašte se a napište ho.

Alena_S
10.07.2022 5 z 5

Originálně pojatý cestopis - ne "tady jsem byl", ale "tady to dělají takhle, tady zase takhle." Čili i rozdělená není kniha na navštívené země, ale na témata, na která se autorka ptá. Odpovědi představuje s otevřenou myslí a humorem. Těším se na další dva díly této rozkošné série v kapesním formátu. :3

Andi
26.06.2021 5 z 5

Pěkná knížka, kterou přelouskáte za jedno odpoledne. Vydáno v roce 1997, je pěkné si přečíst o tom, jak se během mého dětství žilo jinde. Zážitky jsou velmi vtipné, občas taky smutné, některé k zamyšlení. Upozornění - jde jen o země, které autorka navštívila.

Metroušek
03.04.2021 5 z 5

Knížečka, kterou je skutečně radost číst. Pravdivá, upřímná, objevná, zábavná a chytrá. Je to takový živočichopis domorodců. První a třetí díl jsou vynikající, často jsem se smál nahlas.

Kniha Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse v seznamech