Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse přehled
Milena Holcová
Kapitoly: Chcete lidi poznat opravdu zblízka? Cestujte s nimi. Ženy, paninky, lvice, slepice, baby, dámy, pereny, pinduly, přesličky a plavuně. Všechny národy milují svoje děti, rozdíl je jenom v tom, jak jim to dávají najevo. Dva póly pohostinnosti: otevřené náruče? ? hůl do ruky? Místa která nelžou, aneb o hygieně. 2. vydání... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse. Přihlašte se a napište ho.
Pěkná knížka, kterou přelouskáte za jedno odpoledne. Vydáno v roce 1997, je pěkné si přečíst o tom, jak se během mého dětství žilo jinde. Zážitky jsou velmi vtipné, občas taky smutné, některé k zamyšlení. Upozornění - jde jen o země, které autorka navštívila.
Knížečka, kterou je skutečně radost číst. Pravdivá, upřímná, objevná, zábavná a chytrá. Je to takový živočichopis domorodců. První a třetí díl jsou vynikající, často jsem se smál nahlas.
Kniha Lidi aneb Duch národa je nejlépe cítit v přeplněném autobuse v seznamech
2011 | Babky na divoko |
1995 | Nech tu děti a zmiz |
2010 | Romance na tři doby |
2014 | Láska v moll |
1999 | Orinokem k přechodu |
Originálně pojatý cestopis - ne "tady jsem byl", ale "tady to dělají takhle, tady zase takhle." Čili i rozdělená není kniha na navštívené země, ale na témata, na která se autorka ptá. Odpovědi představuje s otevřenou myslí a humorem. Těším se na další dva díly této rozkošné série v kapesním formátu. :3