Lilly přehled

Lilly
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508125/bmid_lilly-vQV-508125.png 4 57 57

Pokud nedokážeme odpouštět, nejsme připraveni milovat... Zatímco Tině se podaří ustát rodinnou krizi a spolu s manželem se snaží už nikdy nevracet do minulosti, pro Sebastiana je minulost výzvou. Opouští svůj rodný dům, aby se dopátral pravdy. Denis si nadále žije svůj volnomyšlenkářský život a své soukromí si pečlivě hlídá. Doposud klidný život Lilly ale zčistajasna nabere nečekaný směr. Za všechno, co se kolem ní najednou začne dít, může Matteo. Přitažlivý muž, který vstoupí do jejího života a okamžitě si získává její sympatie. Ale žena se o něm postupně začne dozvídat skutečnosti, jež v ní vyvolávají pochybnosti. Kdo je vlastně Matteo? A dokáže Lilly milovat muže, který není schopen odpustit sám sobě?... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Red

Lilly

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lilly. Přihlašte se a napište ho.

Jidu
17.11.2024 5 z 5

Druhý díl této románové série nás zavede do života Lilly, krásné letušky, která vede na první pohled úžasný a spokojený život, který by ji mohlo spoustu lidí závidět.

Jenže i spokojený člověk ve všech směrech může mít démony v hlavě. Hlava se zkrátka neptá. Takže autorka zde rozebírá téma nekontrolovatelných obav, úzkostí, zkrátka toho, co má dneska velké procento lidí. To se mi neskutečně líbilo a oceňuji to. Myslím, že pro lidi v takové situaci může být knížka dost berličkou.

Co se týká romantické linky, která bude hádám v každém díle, tak je tady velmi zajímavá. Druhá hlavní postava je originální, krásně vykreslena a rozhodně mi přirostla k srdci.

Také se v knize dozvídáme o pokračování životní cesty Tiny, hlavní hrdinky prvního dílu, což jsem neskutečně ráda, že to není jen o jednom sourozenci.
Malinkatá výtka - oproti prvnímu dílu mi chvíli trvalo se začíst. Ale žádné velké drama.

Celkově knihu doporučuji. Kdo má rád příběhy ze života o reálných problémech, tak bude spokojený. Já jsem nadšená a už se těším na další díly!!

Micandy
22.08.2024 5 z 5

Druhý díl byl rozhodně lepší než první, náramně jsem si ho užila. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, velmi čtivý děj. Líbila se mi linka Lilly a Matae, jejich chemie, hádky i vzájemně sbližování. Příběh rozhodně nabízí hlubší zamyšlení. Autorku jsem si oblíbila a škoda že jsem o ní nevěděla dříve. Doporučuji a ten konec...už to chce další díl. A abych nezapomněla obálka v českém vydání je povedená.

Ludmila91
14.08.2024 5 z 5

Další a opět krásně napsáno a ten konec..

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023

Kniha Lilly v seznamech