Lituji, čekají mě přehled

Lituji, čekají mě
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341877/mid_lituji-cekaji-me-wMZ-341877.png 4 306 306

Ambiciózní Yaël žije jen svou prací a nemá čas ani na přátele. Pak potká bývalého kamaráda Marka, který před lety bez vysvětlení zmizel. Yaël i díky němu nachází cestu ke svému zapomenutému bezstarostnému já. Uvědomuje si ale, že její city k Markovi nejsou kamarádské. To ji staví před nelehký úkol – najít rovnováhu mezi láskou a kariérou. Jak má obstát v náročné práci a zároveň věnovat dostatek času novému vztahu, aby Marka znovu neztratila?... celý text

Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

Désolée, je suis attendue

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lituji, čekají mě. Přihlašte se a napište ho.

Knihy-Lenka
21.11.2024 5 z 5

Tak tohle byla taková . Já jsem naštvaná, zároveň spokojená. Jak může být někdo takhle závislí na práci? Já vám říkám, že hlavní hrdinka nedělala nic jiného, pořád brala telefony svému šéfovi, nevěnovala se svým přátelům, byla sobecká a padala do pracovní pasti div ustála. Mohla se zbláznit, když nekoukla na telefon kvůli práci, nebo neotevřela notebook, odmítala svou sestru, všechny okolo se slovy ,, Lituji, čekají mě." Vše se jí vracelo velikou pěstí a to v podobě únavy, zhroucení a můžu vám říct, že jaké ona měla kamarády s velkým K. Chápu, že práce je důležitá, ale tohle bylo příliš. Nemluvě o tom, co hnusného provedla Markovi , kdy jsem začala řvát . Mark je zlatý chlap, já být na jeho místě, tak se na ní vykašlu, rozhodně ji neodpustIm jak se chovala. Krásný, naštvaný, ubrečený román, kde práce vs život, vyloženě soupeří a láska je silná, ta která dokázala souboj ukončit.

Mimochodem, i ten její šéf si myslel, že je úplně padlá na hlavu, zas takový stíhač o jejím volnu nebyl, ona si to vše vysvětlila po svém a úplně špatně.

Kory98
13.06.2022 4 z 5

Mě se kniha líbila, četla se jedním dechem. Autorčiny příběhy mě baví a zápletky jejích příběhů nacházejí inspiraci v reálném životě, kde věci mohou končit dobře i špatně a to i na poslední chvíli. Je spousta takových lidí jako hlavní hrdinka, kteří žijí jen pro svoji kariéru a někdy jim trvá třeba většinu života, než pochopí, že láska a přátelství jsou na světě tím největším z darů, které jsou nám nabídnuty.

zimolka
03.03.2022 3 z 5

Kniha nebyla špatná,ale ostatní od této autorky se mělíbily více.Hlavní hrdinka mě celkem štvala.

Knižní novinky (13.4. - 22.4.)

13.04.2017

Kniha Lituji, čekají mě v seznamech