Lockdown přehled
* antologie
Deset autorů, deset příběhů, jeden lockdown. Sborník, který vznikl jako inciativa nakladatelství v době krizového stavu republiky, vás zavede do nových fantastických světů – ať už mezi skřety, elfy a půlčíky jako povídka Staré vznešené časy od Františka Kotlety, nebo do světa technologických vymožeností jako Panenka Romana Bureše. Navštívíte futuristickou budoucnost v Sobotní směně Kristýny Sněgoňové, jeden prazvláštní magický chudobinec v povídce Petry Kubaškové nebo třeba Divadlo zrůd v příběhu Lucie Lukačovičové. Zjistíte, zda se hrdinům podaří zachránit mladou vdovu v příběhu Allerseelen od Oskara Fuchse nebo své blízké v povídce Staří přátelé od Michaely Merglové. Odhalíte Stíny nad Prahou s Davidem Šenkem, ponoříte se do světa cti a alchymie v Tlesknutí jedné dlaně od Petra Schinka a s Daliborem Váchou okusíte Cestu na jih. Otevřete knihu a okuste příběhy, které dnes slavné autory často přivedly na cestu literárního úspěchu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lockdown. Přihlašte se a napište ho.
Jedna hvězdička na Schinka, druhá za Merglovou a třetí za Stančíka. Zbytek za mě balast.
Kniha Lockdown v seznamech
2008 | Tichá hrůza |
2020 | Nejkrásnější dárek |
2016 | Lesní lišky a další znepokojivé příběhy |
2015 | Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení |
No tak to byla celkem pruda. Asi čtyři fajn povídky, zbytek stál za starou Belu. Kdo se do toho nepustí, vůbec o nic nepřijde.