Loft přehled

Loft
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518802/bmid_loft-GHL-518802.jpg 3 29 29

Jsou to nejlepší přátelé, ale mohou si navzájem věřit? Jsou tři. Milenecký pár kolem třicítky, Sarah a Marc, a Markův nejlepší přítel Henning. Už tři roky společně sdílejí nejen luxusní loftový byt v Hamburku, ale také své sny a touhy. Nebo to tak aspoň vypadá. Když se pak v bytě objeví spousta krve a Henninga nelze najít, vzniká podezření, že byl zavražděn. Marc a Sarah jsou považováni za hlavní podezřelé. Při výslechu každý z nich vypráví svůj vlastní příběh, ale pouze jeden z nich je pravdivý. Pokud vůbec... Zabila ho ona, nebo to udělal on? Udělali to společně? Anebo to bylo úplně jinak? A co ze dne na den poznamenalo kdysi tak velkou lásku a tak velké přátelství? Napínavý thriller s propracovanou psychologií postav od autora bestsellerů Linuse Geschkeho.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta

Das Loft, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loft. Přihlašte se a napište ho.

Lenča727
12.07.2024 3 z 5

Nečte se to špatně, to zas ne. Ale když jsem to četla, tak jsem si říkala, proboha, o čem to je? Pořád dokola, dalo by se to napsat celé max (a to přeháním) na deseti stránkách. Ona miluje/nemiluje jeho a sebe, on miluje ji a do toho hnusák kamarád a epizodka na dovolené. Takové čtení, co nijak zvlášť nenadchne, v podstatě pořád není jasné, kdo co udělal a jestli vůbec, ve výsledku ale překvapivý konec. Ten jsem kupodivu nečekala. Za mě tak napůl, na čtení ve slevě za pár kaček vlastně dobrý.

Leena
03.07.2024 3 z 5

Na knihu jsem se těšila, ale nedostala jsem , co jsem očekávala.
Všichni tři hlavní protagonisté byli děsně nejsympatičti, nevzbuzovali žádné emoce, nic.
Jediná sympatická osoba byla komisařka, ta ale ke konci překvapila.
Tři hvězdy jen za komisařku.

Čmeláček
18.06.2024 3 z 5

Tak já vám tak nějak nevím, co bych si měl o téhle knize jako myslet. Mám rád thrillery a když jsem si přečetl anotaci, měl jsem dobrý pocit. Ale to bylo asi tak všechno, protože příběh už byl o dost slabší. Ani se mi dnes nechce víc psát, takže dám tři starsy a příště budu mít při výběru knihy snad zase větší štěstí.

Beren a Lúthien, Láska z jiného života a další knižní novinky (47. týden)

19.11.2023

Kniha Loft v seznamech