Krvavá lázeň přehled

Krvavá lázeň
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160515/bmid_krvava-lazen-160515.jpg 5 115 115

Logan McRae série

Žulovým městem obchází strach – tým detektiva seržanta Logana McRae pátrá po jednom z nejobávanějších sériových vrahů Spojeného království – nechvalně známém Řezníkovi. Policie ho už jednou dopadla, teď je však vrah opět na svobodě. V aberdeenském přístavu se najde kontejner s kusy lidského masa a rozpoutá se jedna z největších policejních štvanic v historii. A když začnou mizet lidé spojení s původním vyšetřováním, detektiv seržant Logan McRae pochopí, že případ nejspíš není tak jasný, jak se zdálo. Po dvaceti letech vyplouvá na světlo spousta lží a tajemství a jisté je jen to, že Žulové město už nikdy nebude stejné jako dřív.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , BB art

Flesh House, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavá lázeň. Přihlašte se a napište ho.

ZuK1
13.06.2024 4 z 5

Knížka má sice z celé série nejvyšší hodnocení, na mě však v tomto pokračování bylo té krve příliš, navíc ještě i v dost detailní a nechutné formě, o některých gurmánských zážitcích ani nemluvě :-). Co se týká Logana, ten opět nestíhá kmitat mezi svéráznou Steelovou a Inschem, nechává se od obou úkolovat, do toho přijíždí z Birminghamu ještě i šéfkonstábl Faulds a aby toho nebylo málo, průběh vyšetřování a výjezdy chce natáčet i kameraman BBC Alec, který se všem pořád plete pod nohy. Tak jako v každém dílu, i tady autor dokázal mezi tu spoustu krve zakomponovat i nějaký ten suchý humor, i když v předcházejících dílech ho bylo trošku víc a z celé série se mi zatím nejvíc líbila předcházející Zjizvená tvář.

IHT
08.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Teda Stuarte, lepsite se! Bravo!
V prve rade chvalim, ze jste prestal otravovat s tim pocasim. Bylo nacase. Taky ocenuji, jak jste si pohral s dialogy u Heather - to bylo fajn, byt priznavam, ze v elektronicke verzi jsem dost casto nevedel, kdo vlastne mluvi - hodilo by se barevne rozliseni, jako ve scenari ;)
Reznik se samozrejme dal uhodnout okamzite, jak se objevil na scene, to bylo nevyhnutelne, ale i tak dobry. S tim zaverem jste se moc nemazal - na par strankach kupa mrtvol, ale na druhou stranu lepsi, nez vsechny tak nejak zachranit a navstevovat v nemocnici, abychom videli, jak se jim dari - jedna staci ;) Respekt.

konicekbily
09.09.2023 5 z 5

Zatím nejlepší kniha této řady. Řezník připravil krvavou lázeň na pokračování a autor se vyřádil v poměrně detailním popisu jeho dovedností. Autor se úplně oprostil od reálnosti a spustil svou fantazii na plné obrátky. Někdy až moc, mně to nevadí, ale někomu asi ano. Doporučuji číst knihy popořádku, spousta postav se vyvíjí!

Knižní novinky (22. - 30. 4.)

22.04.2013

Kniha Krvavá lázeň v seznamech