Zjizvená tvář přehled

Zjizvená tvář
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129373/zjizvena-tvar-129373.gif 4 161 161

Logan McRae série

Zločin z vášně nebo chladnokrevná vražda? V mrazivém, deštivém Aberdeenu řádí násilník, který už má na svědomí několik znásilněných, zmučených žen. A zatímco Loganovu přítelkyni pošlou do ulic jako návnadu, on sám pátrá po totožnosti neznámého muže, kterého vyhodili z auta před nemocniční pohotovostí. Vše nasvědčuje tomu, že kdosi z místní sadomasochistické komunity dostal chuť vraždit, takže Logana zavede vyšetřování do temného polosvěta pornofilmů a sexshopů. Hlavním podezřelým ze série znásilnění je hvězda místního fotbalového klubu, která má ovšem na všechny útoky alibi. Logan se domnívá, že tentokrát se někdo z nich ošklivě zmýlil, ale Jackie je skálopevně přesvědčena o fotbalistově vině…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art

Broken Skin, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zjizvená tvář. Přihlašte se a napište ho.

CtenarkaMina
23.01.2025 5 z 5

Co říct? Jednoduše skvělý. Jde se na další díl, tento mohu jen doporučit.

heavy66
08.11.2024 4 z 5

Po přečtení třetí knihy je zřejmé, že Loganův způsob vyšetřování je zdraví ohrožující. Každou chvíli mu někdo nabančí, nadřízení na něj řvou, vyhrožují fyzickou likvidací a nutí ho požívat alkoholické nápoje - alespoň že kvalitní !
Jeho partnerka Watsonová se aktivně podílí na všeobecné devastaci morálních hodnot. Když už se Loganovi podaří sadomaso případy vyřešit, je závěrečné zatčení tak bizarní a zvrhlé, že se musí znovu ožrat!
Myslím, že Stuart město Aberdeen a jeho obyvatele upřímně nesnáší! Co nás čeká v příštím díle?

IHT
02.03.2024 4 z 5

Mily Stuarte, zapletka a vysetrovani se Vam povedly pekne. Ocenuji i vyvoj postavSlizaka, Milera, Steelove a Insche. Ale jinak to zadna slava neni - sklouzl jste k stereotypum a treba vyvoj vztahu mezi Loganem a Jackie? Nuda, prijde mi, ze podobnych jsem cetl v jinych detektivkach fury...
Celkove se to cte dobre, prekvapive tu nebyly zadne mrtvoly v pokrocilem stadiu rozkladu (ocenuji) a detektivni zapletka byla fajn. Tesim se na dalsi dil ;-)

Kniha Zjizvená tvář v seznamech

v Mé knihovně188x