Lucas přehled
Marcy Jell
Jezdci apokalypsy (M. Jell) série
Byla jsem italská princezna na vrcholu popularity. Jasně, oslovení princezna je přehnané… Ale, sakra, měla jsem všechno, co jsem chtěla. Peníze, postavení, milence. Věděla jsem, že můžu cokoliv! Nikdo si mě nedovolí zastavit. Všichni vědí, že můj otec je Salomon Vannini. A jméno Vannini mělo v našem světě váhu. Hlavně v tom mafiánském… …tedy do doby, než jsem krutě narazila! Probudit se po perfektním mejdanu v cizí zemi by nebyl problém – taky by se to nestalo poprvé. Ale já si nic nepamatovala! Kdo, sakra, byli ti čtyři muži? Kdo byli Delaneyové? Co po mně chtěli? A hlavně – co po mně chtěl on, Lucas! Byl ztělesněním démona sexu. Byl tak žhavý, že kdyby to bylo legální a on se nechoval jako idiot, spala bych s ním kdekoliv a kdykoliv. Takhle jsem se jen obrnila a modlila, ať mě otec dostane co nejdřív domů. Jenže čím déle jsem v blízkosti Lucase byla, tím víc začaly na povrch vyplouvat věci, co měly zůstat spát. Pravda, kterou jsem se neměla dozvědět…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lucas. Přihlašte se a napište ho.

---PŘEČTENO V LEDNU---
Druhý díl ze série Jezdci apokalypsy, tentokrát příběh Lucase!
Spojení Španělska a Itálie. Lucas unese Valentinu Vannini, dceru italského mafiána, aby pro svou rodinu zajistil jisté USB s dokumenty, které potřebují. Vše se zvrtne a ohrozí tak rodiny v obou zemích!
Co se mi líbilo:
- prostředí Chrámu - parádně vymyšlený resort i s domy a okolím, člověk má hned pocit, že se vyhřívá někde ve Španělsku :D
- slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny
- změna Valentiny - protože na začátku knihy jsem ji opravdu nemohla rozdýchat!
- nemoc - v knize je zmíněná chronická nemoc, která ovlivňuje život člověka, za to palec nahoru :)
- v poslední části knihy se objevuje na scéně vícero dětí - a tím legrace teprve začíná :D
Kniha obsahuje i náhled do dalšího dílu - příběhu o Riccim :).
Kniha Lucas v seznamech
v Mé knihovně | 206x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
Ačkoliv mám ráda oddechovky tohle mi prostě nesedlo. Bylo to na mě moc plytké a nedotažené. Dalšími díly už pokračovat nebudu, ale věřím, že spoustě lidem tahle série sedne a ocení, že je to spíš taková novela než propracovaný příběh. :)