Ukrytá oběť přehled
John Sandford (p)
Lucas Davenport série
Tulačka Annabelle Ramfordová je svědkem vraždy, spáchané na odlehlém místě Duluthu na jižním břehu Hořejšího jezera. Obětí je námořní důstojník, Rus Oleg Mošalov, jehož však FBI identifikuje jako Rodiona Oleševa, člena KGB. Annabelle mrtvého prohledá a získá ohromnou částku peněz. Detektiv Lucas Davenport je povolán k řešení spletitého případu, jehož nitky vedou až k vlivným představitelům hospodářské a politické moci Ruska. Několik dní po vraždě muže dojde i k vraždě staré bezdomovkyně a zprvu není jasné, mají-li oba zločiny spojitost…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukrytá oběť. Přihlašte se a napište ho.
Asi není možné, aby příběh 15. dílu série něčím nepřipomínal příběhy předešlé. Také zde jsou různé paralely, ale originality je zde také mnoho, pro mne určitě dostatečně. Zapomenutá ruská špionážní buňka v čele s nezdolným devadesátníkem, kdo to má? Také vraždiček je zde dost, možná až příliš. No, pěkně vykoumané, to přísahám!
Kniha Ukrytá oběť v seznamech
2018 | Mise Saturn |
2001 | Pravidla oběti |
2011 | Temný měsíc |
2014 | Zlá krev |
2013 | Drsná země |
Ani jsem se nedíval v knihovně že je to serie vzal jsem to a četlo se to dobře pěkný příběh.