Lvice z Maroka přehled
Julia Drosten
Maroco 1836. Mladá Sibylla Hopkinsová přijíždí s manželem do severoafrické země, aby tu společně rozšířili obchodní impérium jejího otce. Sibyllu exotická kultura fascinuje. Naplno prožívá pestrý ruch v bazarech, cizí vůně a chvějivý žár nad pouští. Je přesvědčená, že zdejší život je tisíckrát lepší než v prudérní a chladné Evropě. Ale když se její muž zaplete do nekalých obchodů a ona se zamiluje do francouzského důstojníka Andrého, musí prokázat svou sílu a rozhodnost...... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2018 , Ikar (ČR)Originální název:
The Lioness of Morocco, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lvice z Maroka. Přihlašte se a napište ho.
Takhle nějak si představuju dobrý historický román. Exotické Maroko a zámořský obchod 19. století, karavany v poušti, harémy a jejich zákulisní intriky. Trocha vztahů, trocha dobrodružství. Hodně odkazů na Příběhy tisíce a jedné noci.
Knižní novinky (29.10. - 4.11.)
29.10.2018
Kniha Lvice z Maroka v seznamech
Exotické Maroko, zámořský obchod, pěstování a sklízení šafránu, život v harému a silná žena Sibylla, která se dokázala přizpůsobit životu v cizí zemi. Tohle a ještě mnohem víc dostanete v této romantické a dobrodružné knize. Doporučuji a dávám 4,5 *.