Má mě ráda, nemá mě ráda přehled

Má mě ráda, nemá mě ráda
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538016/bmid_ma-me-rada-nema-me-rada-663aa03b276e7.jpg 4 126 126

„Má mě rád, nemá mě rád, myslí na mě, vezme si mě, láskou se souží, po jiné touží…“ Devět současných českých prozaiků a devět povídek plných nejistot, pochyb a toužebného čekání. Stále ten stejný cit – a vždy nový a nezaměnitelný příběh. Ať už končí štěstím, neštěstím, manželstvím, kytičkou, nebo hubičkou…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Má mě ráda, nemá mě ráda. Přihlašte se a napište ho.

čtenářka76
10.10.2024 5 z 5

Mám ráda knihy povídek českých autorů. Líbila se mi povídka P. Dvořákové, A. Nellis a I. Hejdové. Pohodové čtení, proto 5*.

adela2316
20.08.2024 4 z 5

Tato kniha je moje třetí povídková tohoto typu (po knihách Soukromá tajemství a Jestli vůbec někdy ). Povídky byly pěkné, nejvíce mě asi zaujala povídka od Alice Nellis. Myslím, že je to ideální čtení na léto.

lulucinax
31.03.2024 4 z 5

Povídkovou knihu z edice česká povídka u mě vídáte pravidelně a nehodlám to měnit. Mám je ráda, přestože některé jsou velmi povedené a některé méně, ale někomu jinému můžou sednout úplně opačně. A vy si dle povídek můžete udělat nějakou představu o tom, jak daný autor píše a pak se podívat na jeho další díla.
Z tohoto souboru bych vypíchla povídku Má mě rád, nemá mě rád od Ireny Hejdové. U povídky Jaroslava Rudiše Vypisovači jsem se dost nasmála. A poslední povídku Sofi od Borise Dočekala bych jen utla o stránku a půl dřív.
Naopak povídka Michala Viewegha mě přesvědčila o vyřazení jeho dvou knih z mé knihovny a rozhodnutí, že je číst nechci :D

Knižní novinky (24. týden)

13.06.2021

Kniha Má mě ráda, nemá mě ráda v seznamech