Mach a Šebestová v škole přehled

Mach a Šebestová v škole
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485161/bmid_mach-a-sebestova-v-skole-O5y-485161.jpg 5 113 113

V škole nemusí byť nuda... Deti aj dospelí si v televíznom večerníčku a neskôr aj v knihe obľúbili postavičky dvoch podnikavých školákov Macha a Šebestovej, ich kamaráta psa Jonatána, triedne učiteľky, spolužiakov a všetkých ostatných z domu a mesta, kde sa dej odohráva. Tentoraz žiaci 3.B v siedmich humorných kapitolách pomocou čarovného slúchadla premenia psa Jonatána na chlapca a vezmú ho na školský výlet, vyberú sa do doby ľadovej a privedú odtiaľ človeka neandertálskeho ako názornú školskú pomôcku a zažijú mnoho ďalších príhod.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mach a Šebestová v škole. Přihlašte se a napište ho.

dájavídek
08.07.2024 5 z 5

Moc krásná kniha!

Janizoun
20.02.2024 5 z 5

Jedna z krásných knížek, které děti dostaly letos za pololetní vysvědčení od babičky a výběr se povedl na výbornou.
Mach a Šebestová, kouzelné utržené sluchátko, paní Kadrnožková a její pes Jonatán, celý kouzelný svět žáků 3.B se dětem i mně moc líbil a nádherné ilustrace Adolfa Borna také.
Krásné počtení i pro dospělé, pro mě tedy určitě, čtení jsem si užila stejně jako mé děti.

janulka1310
12.11.2022 5 z 5

Na knížku jsme narazili náhodou v čekárně u doktorky, kde jsme se synem čekali. Téměř celou jsme ji tam přečetli, zbytek pak doma, protože nám ji doktorka půjčila na dočtení. Nikdy jsem si neuvědomila, že ty věty nemají tečku a tak jsem četla a četla jako ďas a protože ty pohádky mám naposlouchané z kazet, zjistila jsem, že někde ani nepotřebuji dočíst odstavec, protože to znám zpaměti. A samozřejmě intonace pana Nárožného se nezapře, takže jsem četla stejně :) Příběhy jsou super, kouzelné a zároveň poučné.

Kniha Mach a Šebestová v škole v seznamech