Kočičí čáry přehled
Holly Webb
Magická zvířata / Magické zvieratá série
1. díl >
Od léta stráveného u strýčka Lotka příliš nečekala. Když ale zjistí, že jeho obchůdek s chovatelskými potřebami je plný zvířátek, názor změní. Začne tam trávit čas a svěřovat myškám či koťatům svá tajemství, která by žádnému člověku nikdy neřekla. Jednoho dne se však stane překvapivá věc – zvířátka jí začnou odpovídat! Ukáže se, že mluvení není jediná zvláštní schopnost, kterou ovládají. Je jisté, že tyhle prázdniny budou neobyčejné!... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , Fragment (ČR)Originální název:
Catmagic, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočičí čáry. Přihlašte se a napište ho.
Za mne nevyužitý potenciál dobrého nápadu. Rozčilovalo mne opakování stejných slov v jedné nebo dvou po sobě jdoucích větách a trochu více humoru by také neuškodilo.
Kniha Kočičí čáry v seznamech
kočky pro dívky fantasy pro děti koťata
2011 | Rose |
2013 | Lily |
2015 | Emily Pírková a začarované dveře |
2012 | Rose a ztracená princezna |
2013 | Rose a stříbrný duch |
Potřebovala jsem knihu o milovníkovi koček do výzvy, a protože toto téma mi moc nesedí, sáhla jsem do dceřiny knihovny. Chápu, že nejsem cílová skupina, proto jsou ty 3 * za dceru, které se příběh taky moc nelíbil. Četla jsem sérii Sedmý smysl, která je taky plná magie, ale ta měla úplně jiné kouzlo. Tady mi ta mluvící zvířata vůbec nesedla. Rozhodně nebudu číst další díly.