Maigret v akci přehled

Maigret v akci
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544893/bmid_maigret-v-akci.jpg 3 37 37

Komisař Maigret série

Ten chlap cestoval bez jízdenky. Ať mrtvý, nebo vrah...

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

Pietr-Le-Letton, 1929

Interpreti: Jan Vlasák

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maigret v akci. Přihlašte se a napište ho.

rafan65
13.11.2024 2 z 5

Tato kniha mě osobně vůbec nebavila, příběh je zmatečný a chvílemi jsem se přestával v ději orientovat. Tady je vidět že tento příběh je ze začátku autorova vytváření komisaře maigreta. Každopádně jsem si uvědomil že i takový autor jakým Georges Simenon je neměl při tvorbě komisaře maigreta na růžích ustláno.

milary
27.04.2023 2 z 5

Tentokrát se mi mistr Simenon nezavděčil, i když jsem vynaložila poměrně značné úsilí, abych zůstávala "při věci". Podstatu, která se nakonec jaksi potvrdila, jsem nějak tušila, ale příběh se k ní prodíral tolika komplikovanými až zmatečnými dějovými konstrukcemi plnými převleků šatstva i charaktrů, že mě to dočista udolalo.

Naštěstí autor patrně shledal, že tudy cesta nevede, a nepohřbil Maigreta v šuplíku. :))

drakamena
22.02.2022 3 z 5

Kniha mě trochu zklamala. Byla na můj vkus překombinovaná. Jsem ráda, že to nebyl první Maigret, který se mi dostal do rukou, možná by mě totiž odradil od přečtení dalších, což by byla škoda.

Kniha Maigret v akci v seznamech