Malá kniha hygge přehled

Malá kniha hygge
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367190/bmid_mala-kniha-hygge-Ri8-367190.png 3 804 804

Viete, prečo sú Dáni najšťastnejším národom na svete? Ako sa im darí žiť radostne a pokojne aj v dnešných bláznivých časoch? Ich tajomstvo nie je vôbec komplikované. Spočíva v životnej filozofii s tajomným názvom hygge. Hygge, to sú chvíle, keď sa v hrubých vlnených ponožkách zababušíte do pohodlnej deky, kým vonku zúri búrka. Hygge cítite pri tlmenom svetle sviečok, keď večeriate so svojimi blízkymi a užívate si spoločne strávené okamihy, ktoré sú jedinečné. Hygge, to je ten neopísateľný pocit, ktorý sa vás zmocní pri pohľade na červenkasté nebo so zapadajúcim slnkom. Zamilujte si hygge a odhaľte tajomstvo toho, ako byť v živote šťastnejší a spokojnejší. Malá kniha hygge je skutočnou bibliou dánskeho životného štýlu, ktorý obľubujú ľudia po celom svete. Riaditeľ Inštitútu pre výskum šťastia Meik Wiking v nej prináša praktické a jednoduché rady, ako zažívať viac radosti a plnými dúškami si užívať chvíle pohody na dánsky spôsob hygge – od ideálneho osvetlenia vášho domova, cez príjemný čas strávený s vašimi najbližšími až po osvedčené chutné hygge recepty. Malá kniha hygge vám priblíži filozofiu pohody a tepla, ktorú si veľmi ľahko osvojíte aj vy.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , LUKA

The Little Book of Hygge, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malá kniha hygge. Přihlašte se a napište ho.

Borntobike
09.11.2024 4 z 5

Čtení Hygge patřilo včera k mému hygge. Knížka se četla rychle a skoro sama. I nějaký ten recept jsem si opsala. Jen nevím, proč to u nás není hygge, když skoro všechno pro Čechy též platí.

eaver
15.10.2024 4 z 5

Přestože je knížka trochu nadstavená a víceméně se v ní tak trochu omílá to samé, číst jí bylo moc příjemné a pozitivní. Zkrátka to s ní bylo hygge. :-)

Mandalaaa
10.07.2024 5 z 5

Miluji Skandinávii a hygge je prostě dokonalý způsob života. Člověk si musí doma udělat pohodu, tedy nalézt pohodlné místo s knihou, svíčky, polštářky a výborným jídlem. Obecně jde vždy o kvalitu a to nejen věcí, ale dbát i na vztahy s okolím, s kamarády. Mohu osobně ze zkušenosti napsat, že Skandinávci se rádi obklopují kvalitním designem a jejich spotřeba kávy a dortových zákusků není vůbec zanedbatelná. Krásná kniha s mnoha fotkami ilustrujícími hygge styl.

Ocenění knihy (1)

2017 - Český bestseller (Zdraví & životní styl)

Kniha Malá kniha hygge v seznamech

v Přečtených1 191x