Falešné zásnuby přehled
Jo Beverley
Mallorenovi série
Genova Smithová je sice prostého původu, ale díky svému důvtipu se stala společnicí dvou vysoce postavených dam. Doprovází je i na sídlo markýze z Rothgaru, kde hodlají strávit vánoční svátky v urozené společnosti. Cestou se potkávají s markýzem z Ashartu, mužem, jenž vstupuje do snů mnoha dam. Genova by si na něj neodvážila ani pomyslet, ale dílem náhody je spatřena v markýzově objetí. Její pracně získané postavení ve společnosti se otřese v základech... Ashart se jako pravý gentleman rozhodne hájit Genovinu čest, a tak ji prohlásí za svou snoubenku. Předstírané city však záhy začnou přerůstat v něco docela jiného a Ashart se ocitá před nesnadnou volbou – má jít za hlasem svého srdce, jež v Genově poznalo osudovou ženu jeho života, anebo poslechnout rozum, který mu velí oženit se s bohatou nevěstou a vyřešit tak nedobrou finanční situaci své rodiny?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , DominoOriginální název:
Winter Fire, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Falešné zásnuby. Přihlašte se a napište ho.
Nenáročný příběh bez nějaké zvláštní zápletky.Dobře se to četlo,bylo to romantické, také velmi předvídatelné jak to dopadne,ale hlavně vtipné.
Moc krásná knížka. Moc se mi líbila. Mám moc ráda tuhle rodinu a autorku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
„K dobrodružství někdy stačí jedna místnost a nápad.“
Kniha Falešné zásnuby v seznamech
2007 | Smluvený sňatek |
2004 | Nespoutaná dáma |
2002 | Černý markýz |
2005 | Hříšná dáma |
2005 | Pokušení |
Je to bláznivé, uspěchané a nelogické. Ale docela milé a zábavné.