Malý Mikuláš zasa vystrája (2021) | Databáze knih

Malý Mikuláš zasa vystrája přehled

Malý Mikuláš zasa vystrája
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470656/bmid_maly-mikulas-zasa-vystraja-2pT-470656.png 5 178 178

Malý Mikuláš série

Dobrodružstvá Malého Mikuláša sa hádam nikdy neskončia. Tento malý šibal oplýva nápadmi, energiou a tými najfantastickejšími plánmi, ktoré sa však nie vždy skončia podľa očakávania. Vylomeniny malého Mikuláša a jeho kamarátov spestrujú život rodičom aj učiteľskému zboru. No všetko sa napokon urovná, veď Mikuláš má vždy len tie najlepšie úmysly - a to je podstatné!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Slovart (SK)

Histoires inédites du Petit Nicolas, 1989

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malý Mikuláš zasa vystrája. Přihlašte se a napište ho.

Eeper242
19.04.2022 5 z 5

Dobrá kniha. Odporúčam každému :)

Shashlick
22.03.2022 3 z 5

Nevím, jestli tahle kniha byl oprosti jiným ze série výjimkou, nebo jsem si toho začal více všímat. Přišla mi už moc hádává.

Skejťák
20.12.2020

Kniha začíná tím, kdy končí prázdniny a maminka vzala Mikuláše nakupovat věci do školy. Mikuláš se těší na kamarády, až budou dělat další lumpárny. Před začátkem školního roku jako obvykle se tatínek s maminkou pohádají. Ve škole dělali různé lumpárny se svojí partou kde byl Mikuláš, Vendelín, Kryšpín, Albín, Augustýn.

Mě nejvíce zaujala kapitola Školní jídelna.
Rodiče mu řekli, že bude muset zůstat ve škole na oběd,protože rodiče nebudou celý den doma. Mikuláš se rozbrečel a řekl, že do školní jídelny nechce a že by radši nejedl. Ale nakonec tam stejně musel. Ve škole už nato ani nemyslel, protože ho to tam bavilo. Oběd mu nakonec chutnal, pak šel s Vendelínem ven hrát kuličky. Rodiče ho tam pak vyzvedli a jel domů. Nakonec se mu tam líbilo.

Hodnocení: Kniha se mi líbila, byla vtipná. Líbilo se mi že mezi kapitolami nebyla velká návaznost, každá kapitola má svůj příběh.

355 knižních tipů na téma prázdnin

04.07.2022