Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou přehled
Barbora Vajsejtlová
Je jí skoro čtyřicet, má dvě děti, lehkou nadváhu, práci, kterou nenávidí, a pocit, že se s tím nedá vůbec nic dělat (tedy ne s těmi dětmi). Ženy v jejím okolí jsou na tom podobně, i když každá z nich pojímá mateřství jiným způsobem. Jaké máte šance, když toužíte být alespoň ucházející matkou, a přitom nechcete, aby náplní vašeho života byly jen děti? A dá se krize středního věku překonat běháním?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou. Přihlašte se a napište ho.
Tohle prožívá snad každá žena ,která chce být zároveň vzornou pracovnicí, manželkou a milující matkou. Jenom některá z nás to umí popsat a vydat knižně
Super, super oddychovka!!! Mám raději vážnější témata, ale tahle knížka je vážně super! Hodně jsem se v knize viděla, doporučuji přečíst!
Knižní novinky (13. týden)
24.03.2019
Kniha Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou v seznamech
pro ženy výchova krize středního věku nadváha mateřství mateřská láska rodiče a děti
2020 | Bokovka |
2019 | Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou |
2022 | Vůbec o nic nejde |
2016 | Vánoce za dveřmi |
2017 | Ať jsou velcí zase malí! |
Super příjemná a vtipná oddechovka. Autorka vtipně a s nadhledem líčí život pracující matky a manželky. Spousta z nás se v tom najde, i když já se teda k běhání asi nerozhoupu nikdy.