Maria Montessori: Učiteľka novej doby přehled

Maria Montessori: Učiteľka novej doby
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498891/bmid_maria-montessori-ucitelka-novej-dob-ehf-498891.jpg 4 222 222

Laura Baldini vám v románovej podobe predstaví Učiteľku novej doby. Predstaví vám húževnatú dámu, ktorej inteligencia a odhodlanie ju vyniesli medzi lekársku špičku v danom obore. Predstaví vám jemnú a srdečnú dámu, ktorá sa pri pohľade na údajne psychicky choré deti rozhodne s nimi začať pracovať, čo spustí lavínu prekvapenia u jej kolegov, najmä keď jej prístup prináša neočakávané výsledky. Práca s deťmi odštartuje jej kariéru, avšak láska ku kolegovi ju postaví pred najťažšiu životnú voľbu, a tak pre dobro svojich detí urobila najťažšie rozhodnutie svojho života.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Noxi

Lehrerin einer neuen Zeit, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maria Montessori: Učiteľka novej doby. Přihlašte se a napište ho.

Ludmila91
26.10.2024 5 z 5

Krásný příběh, zajímavé čtení

VladkaBU
24.09.2024 5 z 5

...o pedagogice něco málo vím, ale o Marii vím až teď. Zajímavé čtení o tom, jak se prosadila mezi mužským pokolením. Alespoň něco se jsem se dozvěděla. Trochu jsem čekala, že, že informace o jejích praktikách budou více podrobné.

Balenka
11.09.2024 2 z 5

Životopisný román jednej veľmi zaujímavej osoby, o ktorej učení počúvame v súčasnosti veľa, ale o nej samotnej som nevedela takmer vôbec nič. Na tento príbeh som sa veľmi tešila, ale žiaľ očakávania sa nenaplnili. Z môjho pohľadu ide o jednu z najodfláknutejších kníh vôbec. Písané povrchne, nezaujímavo, bez emócie a čerešničkou na torte bol samotný preklad so záplavou gramatických chýb. Za mňa jedno veľké sklamanie.

Příběh Louise Weberové, múzy Toulouse Lautreca

24.01.2023

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022

Knižní novinky (32. týden)

08.08.2021

Kniha Maria Montessori: Učiteľka novej doby v seznamech