Šamanský bubínek přehled
Jarmila Pospíšilová
Marie Kovandová série
Marie Kovandová se nechá zlákat kamarádkou a společně začnou navštěvovat Ženský kruh. Je to neformální skupina, která se věnuje ezoterickým praktikám, muzikologii, meditacím. Přes prvotní skepsi je Marii ve společnosti těchto žen dobře a s nadšením se chystá na další setkání. Jenže jedna z jejích nových přítelkyň je zavražděna. Co se přesně stalo, kdo je vrah a proč musela Soňa zemřít?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šamanský bubínek. Přihlašte se a napište ho.
Paní autorka má jistě absolvovány základy psychologie a filozofie a je to znát. Postavy jsou vybarvené a reálné.
Mezi českými detektivkami (hlavně v edici Původní česká detektivka) velice slušný nadprůměr, ostatně jako většina detektivek této autorky, které jsem dosud přečetl.
Kniha Šamanský bubínek v seznamech
2020 | ...a naposled konvalinky |
2014 | Kočka na plotě |
2013 | Vražda v lázních Skalka |
2012 | Boty do nebe |
2007 | Prach, popel a dým |
Devátá kniha série s Marií Kovandovou o lásce a žárlivosti, která zabíjí. Vystupuje zde spousta ženských postav, v nichž jsem občas tápala. Postava zemřelé mi tedy moc sympatická nebyla, i když smrt si opravdu nezasloužila. Jinak to byl příběh plný vášní, ať už kladných, či záporných. Podle mne to byl zatím nejslabší díl série, i když se četl dobře.