Planeta Lykantů přehled
Jean-Pierre Garen (p)
Generál Khov sražen autem, generálova sekretářka zmizela a Mark Stone je prozatímně jmenován generálem. Pozoruhodná směs náhod. A proč má firma Jamerson tak velký zájem o planetu Soda?
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 1992 , NajádaOriginální název:
La planète des Lykans, 1991
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Planeta Lykantů. Přihlašte se a napište ho.
Tentokrát jsme se obešli bez rytířů a soubojů na meče, ale zase se tu objevili dinosauři a inteligentní chobotnice. Mark Stone je dočasně povýšen na generála, jelikož jeho nadřízený měl podezřelou nehodu, a vůbec všichni okolo tak nějak mizí, čimž se rozjíždí pátrání, kdo a proč za tim všim stojí. Dopadne to jako vždycky, pác když má někdo skoro superschopnosti, tak je téměř k neporažení :)
Dobrá knížka na zabavení při nudnej noční.
Zatím nejlepší díl. Děj není tak šablonovitý jako v předchozích dílech a navíc začíná jako detektivka. No a že Stone přitahuje nejen ženy ale i chobotnice, je zajímavá změna :D
„I když jsem teď generál, ještě jsem nezapomněl, co kdy v domě je.“
„Pojedeš se mnou a ukážeš mi to. Jestli lžeš, tak zajdeš velmi nepříjemnou smrtí.“
„Šok, pocit dušení, bolestivé chřupnutí a pak – konečně sladké nic.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Planeta Lykantů v seznamech
roboti vesmír francouzská literatura mimozemské civilizace mimozemšťané akční dobrodružství technologie budoucnosti sci-fi romány
1991 | V zelené pasti Rhulů |
1998 | Poslední obyvatel z planety Zwor |
1992 | Astronef Merkur |
1993 | Zajatci démona |
1995 | Železný král |
Klasika. Knov v nesnázích. To je tak jednoduché až je to geniální.