Oko přehled

Oko
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521808/bmid_oko-64edfd1eb4e52.jpg 4 476 476

Martin Servaz série

< 8. díl

Martin Servaz v továrně na horory! Osmý případ z bestsellerové série. Na samotě v horách žije slavný režisér hororových filmů Morbus Delacroix. Přestože propadl šílenství a misantropii, jeho jméno fanoušky děsivých filmů nepřestává fascinovat. A pak dojde k sérii odporných vražd, které by klidně mohly mít původ v jeho tvorbě. Kriminalistu Martina Servaze zavede pátrání až do ponurých kulis továrny na hororové filmy. V hrůzou prosáklých zdech se skrývá nejedno tajemství a na Servaze čeká možná největší záhada jeho kariéry...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , XYZ (ČR)

Un œil dans la nuit, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oko. Přihlašte se a napište ho.

olle
20.12.2024 3 z 5

(SPOILER) Jak mám celou sérii ráda, tak po dalším dílu už asi nesáhnu. Na mě příliš mnoho explicitně popsaného násilí. A hlavně vůbec nechápu, proč umřel Vincent. Přijde mi, že to nebylo vůbec vysvětlené. A Hirtmann na konci? V nejlepším je lepší skončit a ne uměle natahovat celou sérii.

Filomena1961
17.12.2024 4.5 z 5

Tak jsem si přečetla osmý, zatím poslední díl detektivní série s Martinem Servazem. Kniha vás doslova vtáhne v samotném počátku a pak drží a drží a nepustí. Na můj vkus bylo v knize drsnosti, brutality a temna hodně. Na druhé straně Minier svým jazykem, skvělým vypravěčským talentem pro napětí - doslova děsivé, hororové situace, svými promyšlenými scénami, zaujme čtenáře tak, že knihu nejde odložit.

Kubina
09.12.2024 5 z 5

Už to vypadalo po knize Lov, že toho Martin Servaz nemá už moc nabídnout. Bernard Minier si hlavně nasadil laťku hodně vysoko prvními třemi tituly Mráz, Kruh a Tma. Každý bude srovnávat jeho nové knihy s původní trilogií. Myslím, že se autorovi povedlo dosáhnout kvality prvních knih v Údolí a tímto titulem z filmového prostředí. Miluju film. Opravdu propracované dílo. Smutné a napínavé. Konec navnadil na pokračování. Bude to poslední bitva a zakončení celé série? :)

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024

10 nejprodávanějších knih (46. týden)

22.11.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Oko v seznamech