Zavátá sněhem přehled

Zavátá sněhem
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415686/bmid_zavata-snehem-zkn-415686.jpg 4 161 161

Matěj Mlynář série

Sníh ukrývá různá tajemství... Pod sněhem se mohou ukrývat různá tajemství. Jenže tohle navždycky převrátí svět Matěje Mlynáře vzhůru nohama. Život knihkupce a příležitostného soukromého vyšetřovatele Matěje Mlynáře se stabilizoval. Daří se mu vzdorovat démonu alkoholu, užívá si plnými doušky vztahu s Pavlou Královou a poprvé od smrti své manželky je doopravdy šťastný. Jenže když zmizí dívka, kterou Mlynář znal od jejího dětství, náhle stojí před jednou z nejtěžších výzev života: má dodržet slib daný milované ženě, anebo pomoct bližnímu, který ho potřebuje?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zavátá sněhem. Přihlašte se a napište ho.

Pája.151
01.11.2024 5 z 5

Velmi slušná detektivka od českého autora. Hlavní hrdina Matěj je obyčejný člověk, sympaťák, bývalý policista, pátrající na vlastní pěst. I když by se mouchy našly, ale autor není policista, i tak je příběh věrohodný, čtivý a hezky odsejpá bez hluchých míst. Jak říkám, mouchy by se našly, ale bylo to super, bavilo mě to.

Timkim
30.09.2024 5 z 5

Vynikající detektivka z českých luhů a hájů...Matěj je vlastně sympaťák," normální" prodavač knih. Děj rychle ubíhá a zvratů je tam dost, jako třeba přerod Vlka v beránka. Opravdu mě to bavilo a bylo to napínavé. Tipů na zločince jsem měl několik a vyšlo mi to 50/50. Povedené a s klidným svědomím to za 95% doporučím.

soupik2012
27.06.2024 audiokniha 5 z 5

Mám ráda kriminální příběhy, ve kterých vystupuje detektiv amatér. V tomto případě je jím knihkupec s policejní minulostí. Poutavý příběh, který má rychlý spád a nejsou v něm žádná hluchá místa. Jenom chválit ovšem nebudu. Hned na začátku vyšetřování, se policie zachová nelogicky a z Matěje se občas stává superman. Celkově ovšem převládá spokojenost a tak zapisuji 4,5. Audiokniha je načtena velice dobře a této úlohy se výtečným způsobem zhostil pan Martin Preiss.

Knižní novinky (36. týden)

01.09.2019

Kniha Zavátá sněhem v seznamech