Matkovražedkyně - Ironický román o zločinu přehled
Daniela Kovářová
Mrtvá matka a tři dcery, z nichž každá měla dobrý motiv i příležitost. Napjatý vztah matek a dcer se opakuje v mnoha rodinách a v každé generaci. Proč a jak zemřela teta Meluzína a která z dcer jí k tomu dopomohla? Policie o rodinné zkazky nemá zájem, a tak se pátrání na vlastní pěst ujímá rodinná přítelkyně. Rozplétá přitom stará tajemství obou rodin – té s mrtvou matkou, ale i své. Tajemství, které možná mělo zůstat utajeno. Šestnáctá lehce ironická kniha advokátky, spisovatelky a bývalé ministryně spravedlnosti, v níž se najde většina matek a dcer.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Matkovražedkyně - Ironický román o zločinu. Přihlašte se a napište ho.
I za mě nic extra spíše podprůměrné a dějově nezajímavé ale bavili mě autorčiny hlášky i hudební vkus
Nic moc čtení. Z počátku to vypadalo aspoň na průměrnou knihu, ale s postupem času se mi knížka líbila čím dál tím méně.
Kniha Matkovražedkyně - Ironický román o zločinu v seznamech
2017 | Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat |
2018 | Jak chovat muže aneb Manuál pro otrlé |
2020 | Matkovražedkyně - Ironický román o zločinu |
2009 | Láskyplné povídky |
2012 | Sbohem, cizinko |
Příběh byl dobrý, ale nevyhovoval mi autorčin styl. To věčné vysvětlování právnických pojmů velmi narušovalo plynulost vyprávění. Chvílemi jsem měla pocit, že čtu nějakou příručku.