Matky přehled

Matky
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480166/bmid_matky-6CR-480166.png 4 65 65

Dva páry. Jedno dítě. Nepředstavitelná volba. Grace a Dan Ardenovi jsou čtyřicátníci, kteří hned po svatbě nastoupili na nekončící kolotoč pokusů o umělé oplodnění. Po šesti pokusech nemají stále žádné výsledky a s každým nezdarem ztrácí kousek naděje. Australanka s indickými kořeny Prija Laghari se svým mužem Nickem docházejí na stejnou kliniku, a přestože nejsou pod časovým tlakem, který trápí starší pár, musí čelit svým vlastním problémům. V den, kdy jde Prija na zákrok, dorazí na svůj poslední pokus o umělé oplodnění také druhý pár. Za dva týdny jsou známy výsledky: Grace je těhotná, Prija ne. O rok později vyjde najevo, že klinika pochybila a Prija se dozvídá, že její vajíčko bylo vloženo do jiné ženy. Nyní se musí rozhodnout: Stráví svůj život bez dítěte a s vědomím, že jejího potomka vychovávají cizí lidé, nebo bude vyžadovat, aby do její péče přešlo dítě vychovávané a milované jinými rodiči?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , XYZ (ČR)

The Mothers, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Matky. Přihlašte se a napište ho.

Jirinamac
18.03.2024 5 z 5

První polovina je trošku zdlouhavá, ale zase je nutné nás seznámit s úsilím, které oba páry podstupují a jejich další problémy. Závěrem už jen čekáte na rozhodnutí soudce, protože fandíte oboum párům. Četlo se mi to moc dobře.

angelak
22.01.2024 4 z 5

Ze začátku hodně pomalý rozjezd, ale pak už to bylo zajímavé. Stojí za přečtení.

marketa1860
18.04.2023 3 z 5

Svižná, tematicky vděčná kniha. Příběh dvou matek, které po návštěvě reprodukční kliniky řeší dilema neplodnosti. Vytouženého dítě se narodí, ale nesprávné matce. Zajímavý průběh s ohledem na to, že byl inspirován skutečnými událostmi.

Knižní novinky (49. týden)

05.12.2021

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021

Kniha Matky v seznamech