Popelka přehled
Ed McBain
![Popelka Popelka](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55922/popelka-55922.jpg?v=1291050389)
Matthew Hope série
Matthew Hope často využívá služeb soukromých detektivů. Nejlepší z nich, Otto Samalson, při pátrání, souvisejícím s jistou podezřelou kráskou, skončí s dvěma kulkami v hlavě. A jakmile se Matthew pokusí zjistit nějaké podrobnosti o jeho smrti, zjistí, že po stopě oné nepříliš nevinné Popelky se žene smečka darebák, nechutných rváčů a drogových dealerů. Rádi by jí položili několik otázek - a nejedná se o velikost jejích střevíčků. Matthew si připadá jako člověk, který odkryl nenápadně vyhlížející kámen a objevil pod mín hemžící se změt ohavných, bílých tlustých červů. To ho však nemůže zastavit.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2000 , BB artOriginální název:
Cinderella, 1986
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Popelka. Přihlašte se a napište ho.
![ArwenAragorn ArwenAragorn](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/171246/m_arwenaragorn-hae.jpg?v=1558267111)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
70%
Napočítala sto padesát tisíc dolarů, když ten menší povídá: "Slečno Santorová?"
Ruce se jí zastavily.
Zastavilo se jí i srdce.
Vzhlédla od balíčků bankovek na stole.
Ten velký s tenkým knírkem tam stál s otevřeným vystřelovacím nožem v ruce.
Ten druhý měl v ruce fotografii.
"Jste to přece vy, ne?" zeptal se jí.
_____________________________________________________________________________________________________
Dávám o * méně, protože se detektivka pořád motala kolem drog a to téma nemám až tak ráda, ale jinak byla pěkná. V příběhu Matthew hodně řeší svůj vztah s bývalou ženou Susan. Je mi ho dost líto.
Kniha Popelka v seznamech
v Mé knihovně | 95x |
detektivní a krimi romány americká literatura Matthew Hope USA (Spojené státy americké)Autorovy další knížky
2014 | ![]() |
2006 | ![]() |
1969 | ![]() |
2006 | ![]() |
2007 | ![]() |
Náhodou se stalo, že jsem měla rozečtené dvě knihy od pana autora. Nejprve jsem dočetla knihu Těžké prachy, která mě poněkud zklamala a místy i nudila. Dnes jsem v práci dočetla Popelku a musím uznat, že i když kniha je o několik let starší, dokázala mě zaujmout více.
Chvílemi to bylo jakoby chaotické, ale postupně se rozkrývá příběh okolo hlavních postav a současně i soukromý život Matthewa.
Za mě poutavá četba.