Špinavá hra přehled

Špinavá hra
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12029/bmid_spinava-hra-X0H-12029.jpg 4 58 58

Maura Ryanová série

< 2. díl

Volné pokračování detektivního románu Královna zločinu. Maura Ryanová, známá Královna zločinu, přenechala otěže „rodinné firmy“ bratrovi a vedla poklidný život po boku svého muže. Její představy o budoucnosti se však jednoho dne ukážou jako velmi naivní. V minulosti si udělala řadu nepřátel, jejichž úklady ji donutí znovu se vrátit na scénu a tak se po tragické smrti manžela znovu ujme vedení, aby společně s bratry dala rivalům najevo, že s Ryanovými není radno si zahrávat. Rozpoutává se tím série krvavých vražd, které páchají rozzuření členové mafiánských klanů. Po šesti letech se náhle opět objeví největší nepřítel Ryanových - Joliff, který vše původně rozpoutal a vražedný kolotoč pokračuje.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Domino

Maura’s game, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Špinavá hra. Přihlašte se a napište ho.

m2056
09.09.2023 4 z 5

Druhá kniha pokračuje v příběhu Královna zločinu když to budu srovnávat první díl je lepší aspoň mě se četl rychlejším tempem tady se už příběh trochu více natahoval.

čef
03.10.2022 3 z 5

V této knize je děj méně přetížen rozumováním různých tetiček, maminek apod., ale děj je pořád stejný. Rodina zločinců se dostává pod tlak jiných hajzlů a snaží se z toho vybabrat a tak je mrtvých habaděj. Moudrá velitelka klanu dělá vše, co může, ale šílence nezastavíš jen tak lehce. No, nic moc, ale číst se to dá.

malýčtenář
26.05.2022 4 z 5

Nevím, jak vyjádřit svůj názor na tuto knihu. Po přečtení prvního dílu, jsem se odhodlala I tuto knihu nakonec přečíst. Ale i přes napínavý děj, mě děsí pohled na takové podsvětí, kde si člověk není jistý životem. Organizovaný zločin, násilí, vraždy, boj o přežití. To všechno ve mně zanechalo nechuť číst takové příběhy po určitou dobu.

Kniha Špinavá hra v seznamech

Martina Cole