Mé nepálské lásky v obrazech přehled
Michaela Gautam
Tři cesty do Nepálu s kamarádkou a profi fotografkou Niki. 2000 kilometrů na motorkách. Více než 200 fotografií. Luxusní papír a top kvalita tisku. Nikdy dřív nevydané příběhy. Recept na nejoblíbenější nepálské jídlo, tradiční dal bhat. Vážné i humorné citáty. Zamyšlení nad životem, vesmírem a vůbec.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mé nepálské lásky v obrazech. Přihlašte se a napište ho.
Nádherné fotografie. Bohužel děj mi přišel zatím nejhorší z autorčiných knih. Příběhy působí jako vytržené kusy bez ladu a skladu, které na sebe nenavazují.
Působí to na mě stylem "máme fotky, teď tam musíme něco napsat. co tě napadá?"
Tahle knizka se mi z cele trilogie libila nejvice, ale bez znalosti predchozich dvou bych asi spoustu veci nepochopila. Preji Myshe hodne vnitrniho svetla a odhodlani na jeji odvazne zivotni ceste.
Kniha Mé nepálské lásky v obrazech v seznamech
2018 | Mé nepálské lásky |
2019 | Mé nepálské trable |
2020 | Kuchařka šmrncnutá Nepálem a Indií |
2019 | Mé nepálské lásky v obrazech |
2021 | Leo a Yeti: Pohádky z Nepálu |
Kniha mi udělala radost. Je příjemná nejen pro duši, ale díky krásným fotografiím i pro oko. Díky fotografiím je její příběh a poselství daleko silnější. Vybrané citáty skvěle podtrhují podstatu fotografií a jejich příběhů. Úplně mě to v táhlo jako bych byla na živo v Nepálu.