Píseň válečníka přehled
Catherine Coulter
Medieval Song série
1. díl >
Píseň válečníka uvádí slavnou sérii šesti dalších romantických příběhů odehrávajících se v Británii třináctého století, a současně představuje i hlavního protagonistu, divokého Graelama de Moreton. Chandra de Avenellová má sice vzezření zlatovlasé princezny, ale umí bojovat jako zkušený válečník a pyšní se svými skutky. Touží být silná a nezávislá. Avšak otec jí vybral ženicha, který se do Chandry zamiluje. Když se mu podaří zachránit Chandru z nebezpečné situace, rozhodne se pro ještě těžší zkoušku, a začne se pokoušet získat její srdce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , BaronetOriginální název:
Warrior’s Song, 1984
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Píseň válečníka. Přihlašte se a napište ho.
Celá série se mi velmi líbila, bohužel její odstartování nebylo podle mě moc povedené. Chandra mi byla od začátku velmi nesympatická, spíš mi připomínala chováním nevybouřeného kluka (což mi ke středověku moc nepasuje). Další díly jsou o poznání lepší
Rozhodně plný počet bodů. Divím se, že je v modrých číslech. Jen mi vadilo-překvapilo, že nás spisovatelka napálila a já galantního znásilňovače považovala za hlavního hrdinu :) Chtěla jsem, aby to bylo o něm :)
Kniha Píseň válečníka v seznamech
historické romanceAutorovy další knížky
2004 | Tajemná nevěsta |
2002 | Bohatá nevěsta |
2000 | Bludiště |
1998 | Ohnivá píseň |
2002 | Svůdnice |
Chandra se chovala jako malý spratek a ne jako dospělá žena. Být Jervalem, ohla bych ji přes koleno už dávno.