Modelka přehled
L. E. Blair
Medzi nami dievčatami série
Rozhodne sa Allison pre kariéru modelky ? Tichá a hanblivá Allison Cloudová nemôže uveriť, čo sa jej prihodilo. Módny časopis Belle si ju vybral za modelku do nasledujúceho čísla. Nanešťastie, spolu s ňou vybrali aj Stacy Hansenovú. Vtedy sa pokojný život Allison obráti hore nohami
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 1993 , PrírodaOriginální název:
The New You, 1991
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modelka. Přihlašte se a napište ho.
Keď som mala cca 9 až 11, táto séria patrila k mojim obľúbeným – a tento diel v rámci nej k najobľúbenejším. Aktuálne mám 27, som manželka a matka, a z nostalgie som sa k nemu (a niekoľkým iným) vrátila. Nuž... Keby som tento román čítala prvýkrát teraz, zrejme ho ani nedočítam, a keď áno, vytknem mu kopec vecí – jednoduchý štýl, ploché postavy, aj na deväťdesiate roky nereálne pôsobiace fotenie pre časopis... Ale zrejme zaúradovala nostalgia a k tomu aj sympatická Alison v hlavnej úlohe (marí sa mi, že zo štvorice kamarátok som mala v minulosti najradšej práve ju) a tak som si nakoniec aj tento diel užila. Príjemné čítanie na jedno odpoludnie.
Kniha Modelka v seznamech
pro dívky kamarádky spolužáci dívčí romány
1993 | V novej škole |
1993 | Konkurz |
1993 | Modelka |
1995 | Šokujúca správa |
1996 | Kráľovné krásy |
Súhlasím so Starmoon, aj ja som zbožňovala Allison, bola mi najviac podobná asi... Prekrásna séria aj so všetkými jej nereálnosťami pre dnešnú dobu, no doporučujem všetkými desiatimi, lebo tu je pre dievčenské dospievanie všetko!