Konkurz přehled
L. E. Blair
Medzi nami dievčatami série
Dostane sa Katie do chlapčenského hokejového tímu ? Keď sa dokonalá Katie Campbellová rozhodne odísť zo skupiny vlajkonosičiek a prihlásiť sa na konkurz do chlapčenského hokejového tímu, všetci sú šokovaní. Tri najlepšie kamarátky - Sabrina, Allison a Randy - ju v jej rozhodnutí všemožne podporujú, ale mama a sestra Emily s tým ani trochu nesúhlasia. Ťažké chvíle nastanú pre Katie vo chvíli, keď sa do komplikovanej situácie zapletie Stacy Veľká, riaditeľova dcéra, a Scottie Silver, hviezda hokejového tímu. Katie je však odhodlaná prekonať všetky prekážky. Jediné, čo ju trochu brzdí, je fakt, že sa jej páči Scottie.... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 1993 , PrírodaOriginální název:
Girl Talk - Face-off, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konkurz. Přihlašte se a napište ho.
súhlasím, krásne knihy, Katie a pekný hokejista Scottie - tak toto sa mi teda páčilo, teším sa ako sa to medzi nimi bude vyvíjať v ďalších častiach :)
Tento diel bol jeden z mojich najobľúbenejších. Katie Campbell bola vzorná, systematická a cieľavedomá, čiže presný opak mňa a túto vlastnosť som na nej aj obdivovala :) Pridajte k tomu boj s predsudkami, prekonanie samej seba a triumf v závere a vyjde vám z toho super motivačný príbeh pre mladé puberťáčky. Ach, tie spomienky na základnú školu.
Kniha Konkurz v seznamech
pro dívky kamarádky spolužáci sportovní prostředí dívčí romány
1993 | V novej škole |
1993 | Konkurz |
1993 | Modelka |
1995 | Šokujúca správa |
1996 | Kráľovné krásy |
Randy!!! Tak sa volala tá štvrtá a ja som si to nemohla vybaviť... Teraz mám dušičku na mieste. Toto bol jeden z tých dielov, čo ma prišpendlil k čítaniu a fandeniu štvorici kamarátok. Bolo to krásne, nevinné, úžasné a plné snov a paralel s našou mladosťou :)