Aldo (2025) | Databáze knih

Aldo
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/555000/bmid_aldo.jpg 3 69 69

Men of the Falls série

1. díl

Aldo Ricci: Pravá ruka Romana Costase. Vymahač. Loajální. Sám. Rád tak zůstane. Dokud mu do života nevstoupí ona. Violet Nelsonová. Svůdná. Mimo dosah. Ale on se nemůže držet stranou. To poslední, co od ní očekával, byla věc, o kterou nikdy neusiloval. Vykoupení.

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Aldo, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aldo. Přihlašte se a napište ho.

Tesset
02.03.2025 2 z 5

Lákadlo v podobě mafie tady bylo spíš jen okrajové. Bohužel se ani nechce věřit, že to psala ta samá autorka jako třeba Vytočenej na Maxx. Tohle je hodně slabý kousek. Spíš mi to přijde jako nějaká novodobá pikantní harlekýnka bez děje. Chemie mezi hlavními postavami nebyla, ani jednoho jsem si neoblíbila a celému tomu vztahu jsem neuvěřila. Za mě nic moc.

KatieKuli
01.03.2025 3.5 z 5

Aldo Ricci, pravá ruka a nejlepší přítel Romana Costase, působí v casinu v Niagara Falls. Při náboru zaměstnanců se seznámí s Violet. Od první chvíle ho zaujme. I když nepěstuje vztahy (a už vůbec ne se zaměstnanci), Vi se pro něj stává důležitá. Postupně díky ní mění svůj postoj a je odhodlaný ji chránit a starat se o ni.

Byla to rychlá jednohubka. Děj byl svižný i vtipný, chvílemi napínavý i žhavý. Škoda, že příběh byl tak krátký a jednoduchý. Těším se na pokračování s Romanem.

Ivuska.09
15.02.2025 3 z 5

Stručné, jasné, výstižné. Na autorčiny poměry asi slabší příběh, ale přečtený ho budete mít za chviličku.

10 nejprodávanějších eknih (leden)

12.02.2025

Asistentka Zloducha, Pikové eso a další knižní novinky (4. týden)

19.01.2025

Kniha Aldo v seznamech