Bouří prokletá přehled

Bouří prokletá
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414997/bmid_bouri-prokleta-C27-414997.jpg 5 345 345

Mercedes Thompsonová série

V nejnovějším pokračování série, která se dostala na první místo žebříčku bestsellerů New York Times, se Mercy Thompsonová musí postavit smrtícímu nepříteli, aby ochránila své blízké… Jmenuji se Mercedes Athena Thompsonová Hauptmanová a jsem automechanička. A kojotí měňavkyně… A družka alfy vlkodlačí Smečky columbijského poříčí. Přesto by mě nic z toho nedostalo do maléru, kdybych před několika měsíci na mostě nepřevzala odpovědnost za bezpečí všech osob žijících na našem území. V tu chvíli mi to tak připadalo správné. Mělo to zahrnovat jenom hon na vražedné gobliny, zombie kozy a občas nějakého trolla. Místo toho začal být náš domov brán jako neutrální území, místo, kde mohou lidé bezpečně jednat s fae. Skutečnost je ale taková, že nic a nikdo není v bezpečí. A zatímco se generálové a politici pouštějí do křížku s faeskými Šedými pány, blíží se bouře a její jméno je Smrt. Jsme ale smečka a dali jsme slovo. Raději zemřeme, než abychom ho porušili.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print

Storm Cursed, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bouří prokletá. Přihlašte se a napište ho.

Monisek.B
01.04.2024 4 z 5

Další skvělý díl. Nebýt tam tolik politikaření, bylo by to ještě lepší :-D

Senza Jenka
07.11.2023 5 z 5

V tuto chvíli mám pocit, že série se stále mírně zlepšuje. Pravda - opět velmi komplikovaná zápletka s až příliš velkým počtem zainteresovaných stran a rozličných zájmů. Tentokrát mi ale přijde, že to autorka spletla dohromady zručně. Ze scény mizí pár známých i neznámých postav - mrtvolami se opět nijak nešetří. Jen ty týdny v hlavě Piráta... Posloupnost událostí v tomhle motivu dost kulhá, ale budiž.
Sherwood válí a Wulfe vážně překvapil - navíc to jeho magoření je prostě luxusní, miluju jak to krásně udržuje všechny ve střehu. Rozloučení s čarodějnicí - čekala jsem, že jí prokousne hrdlo, ale tohle bylo čisté a elegantní - krásná scéna.
Doufám, že budeme víc potkávat Rennyho. A Larryho.

deedulka
19.05.2023 5 z 5

Kniha byla od začátku nadupaná jednou akcí za druhou a Mercy se musela pěkně otáčet, aby všechno stíhala. Tento díl se mi líbil od první strany až do konce a čtení jsem si celou dobu užívala. A to jsem si říkala, že už autorce musí docházet nápady. :-) Ani náhodou. ;-)

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

07.08.2019

Kniha Bouří prokletá v seznamech