Měsíční píseň přehled

Měsíční píseň
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534685/bmid_mesicni-pisen-65fbd3e61bb66.png 4 1235 1235

Mercedes Thompsonová série

Mercedes Thompsonová #1 Vlkodlaci můžou být nebezpeční, když se jim připletete do cesty, ale pokud jste opatrní, nechají vás na pokoji. Umí se dobře skrývat před lidmi, ale já nejsem člověk. Když na ně narazím, poznám je a oni poznají mě – Mercy Thompsonovou. Mercy Thompsonová má za souseda vlkodlaka. V autodílně opravuje mikrobus patřící upírovi. Její bývalý šéf je gnón. Ale ani Mercy není úplně normální a její pouto s tajemným světem nadpřirozena ji brzy dostane do pořádného průšvihu. Vychutnejte si pořádný nářez, který na vás v knize čeká. Není radno si zahrávat s vůdcem vlkodlačí smečky A unést mu dceru byla osudová chyba... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: audiokniha , Fantom Print , Audiotéka

Moon Called, 2006

Interpreti: Anita Krausová

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Měsíční píseň. Přihlašte se a napište ho.

annes
05.01.2025 4 z 5

Tenhle první díl série jsem měla v hledáčku už několik let a konečně se mi podařilo se k němu dostat ve formě audioknihy. Pro mě naprostá pecka, protože u "čtení" stíhám další věci a tak jsem první díl prolítla velmi rychle.
Mercy (kojotka/automechanička) si mě rychle získala na svou stranu a rozhodně jí musím nechat jedno - samostatnost - ráda se rozhoduje, ráda si věci zařídí sama, má vlastní úsudek a stojí si sama za sebou. Pecka!
Prostředí urban fantasy s vlkodlaky, upíry a magií je perfektní a detektivní zápletka je bonus. Jestli si Mercy zachová kvalitu i v dalších dílech (jak jsem se dočetla z více zdrojů), určitě ji jen tak neodstavím na vedlejší kolej. Jen doufám, že romantická linka se taky bude rozvíjet, protože to mě na knihách vždycky baví nejvíc :-)

Andrea996
26.12.2024 4 z 5

Příjemná fantasy s lehkou příměsí romantiky, najdete zde spoustu stvoření a o akční scény taky není nouze. Byl to rereading, kdy jsem ho původně četla někdy v nácti, ale řekla bych že mě to bavilo více až teď, takže nezáleží jestli je to ya nebo ne, své čtenáře si to určitě najde.
Až budu mít náladu na další akční fantasy, vím že sáhnu po druhém dílu.

Honey0105
16.12.2024 2 z 5

Už před pár lety jsem přemýšlela o rozečtení této série, ale nakonec jsem si našla ke čtení něco jiného. Teď na mě knihy od autorky vyskočily na audiotéce a říkala jsem si, že v audioverzi bych tomu šanci dát mohla.
Začátek byl docela slibný, ale příběh začal poměrně brzy nudit. Přišlo mi, že se plno věcí opakuje a nějak to přestalo mít šťávu.
Možná už jsem zblblá z všech těch aktuálních romantasy, ale čekala jsem také lépe a více vykreslenou romantickou linku.
Ve finále to pro mě bylo poměrně zklamání. Možná někdy druhý díl zkusím, ale teď o tom ani nepřemýšlím.

Kniha Měsíční píseň v seznamech

v Přečtených1 876x